Dator > den snabbaste skivavbilden partition teknik

 • den snabbaste skivavbilden partition teknik


 • Skapa en skivavbild av en partition eller hårddisk, kan ta många timmar att utföra. Därför har de flesta IT-personal sträva efter att lära av de snabbaste tekniken. Till exempel, behovet av att skapa en kopia av en skivavbild på det snabbaste sättet är särskilt stor när du installerar samma skivavbilden till flera datorer

  Disk Imaging

  Enligt Knowledgebase-artikel "Vad är en skivavbild?" från arkiv Indiana University, är en skivavbild "en fil som innehåller filstrukturen och innehållet på en lagringsenhet såsom en CD-ROM, DVD eller hårddisk partition. "Med andra ord, om en person tar en hårddisk och kopierar informationen till en annan, kommer enheten fungerar aldrig. En hårddisk behöver informationen i sitt dolda sektorer ska kunna köras eller boot. Kopiering disken inte utnyttja dolda sektorer . Använda en skivavbild gör en exakt kopia av partitionen. Kopian innehåller de nödvändiga dolda sektorer som styr hur hårddisken stövlar och utför andra sysslor. sparar hela "startbar" information, hårddisken sedan utför sina uppgifter på någon kompatibel dator.

  Frisbee

  Enligt en studie från 2003 genomfördes vid Högskolan för Computing, The University of Utah, "snabba, skalbara Disk Imaging med frisbee," den snabbaste disk imaging programvara teknik Frisbee. Som framgår i studien abstrakta, "Frisbee kan skriva en totalt 50 gigabyte data till 80 diskar i 34 sekunder. " Det är ungefär 1000 gånger snabbare än någon annan tillgänglig programvara. Denna studie testade Frisbee mot Norton Ghost 15,0 säkerhetskopiering och återställning disk imaging programvara, som anses vara den snabbaste professionellt program på marknaden idag.

  Enligt Open Source Initiative, alla kan ladda ner, använda och manipulera Frisbee programvara, fritt och utan gränser eller begränsningar --- mening Frisbee är den snabbaste mjukvaran tekniken och gratis att ladda ner och använda. Emulab. net är den enda webbplats som erbjuder Frisbee för nedladdning som en ISO, med anvisningar om dess användning, som du senare kan bränna på CD.

  Norton Ghost 15,0

  Ghost 15,0 var en gång den snabbaste disk imaging programvara tillgängliga för köp. Det är fortfarande tillgänglig och marknadsförs som en "Professionell nivå Backup and Recovery System" som använder "avancerade funktioner" för att slutföra säkerhetskopieringen, disk imaging och utföra andra funktioner. Medan Norton har ännu inte utmana studien och dess resultat, dess webbsida anger att Anden har operativsystem lägsta prestanda krav. Det Frisbee Systemet har inga sådana krav.


Previous:hur du ansluter en IDE till SATA Next:hur man kan jämföra SD-kort

Relaterade artiklar


 • Hur får jag tillbaka mina filer från en kraschad hårddisk?
 • sju delar av en dator
 • hur man lär sig qwerty
 • hur du ställer in en USB-enhet som startbar i Open Firmware
 • hur man fixar en dator audio problem
 • DVD-R vs DVD-media r
 • Lägga till en hårddisk till IBM Thinkpad R40
 • om macbook efi
 • Hur kan jag ändra min dator tangentbordet japanska?
 • hur du öppnar ett aspirera 5000 laptop