Dator > riktningar för flashdiskar

  • riktningar för flashdiskar


  • Flash-enheter har revolutionerat möjligheterna att överföra datorns minne av bostäder betydande minne på en liten bärbar enhet som ansluts enkelt till USB-porten på en dator. Efter att du satt en flash-enhet till en dator hamnen, har användaren direkt tillgång till filer, musik, program och data som lagrats på disken. Många flash-enheter är utrustade med en delad ring som gör det möjligt för användare att placera dem på en nyckelring för användning var som helst. Med hjälp av en flash-enhet är enkel
    1.
    Ta bort det skyddande locket på flash-enhet eller tryck ut som ansluts till en USB-port. Sätt in denna kontakten till USB-porten på din dator.
    2.
    Klicka på "Start" och välj Den här datorn. Du bör se flash-enheten som anges tillsammans med din hårddisk, alla andra lagringsenheter som är anslutna till din dator och din CD /DVD-enheten.
    3.
    Dubbelklicka på flash-enheten i Mina Dator för att öppna den här enheten och visa innehållet. Dubbelklicka på en fil eller mapp i flash-enheten för att öppna den.
    4.
    Navigera till en punkt på din hårddisk som du vill kopiera till flash-enhet. Högerklicka på objektet och välj Skicka till. Välj flash-enheten från den nedrullningsbara listan med alternativ och vänta medan objektet kopieras till flash-enhet. Kontrollera katalogen flash-enheten efter kopiering av objektet för att se den visas på flash-enheten.
    5.
    Dra ett objekt från flashminnet katalogen till skrivbordet för att kopiera den. När objektet kopieras framgångsrikt till skrivbordet, kan du flytta då den var du vill på din hårddisk för permanent lagring.
    6.
    Ta bort objekt från flash-enheten genom att högerklicka dem och välja "Ta bort". Bekräfta ditt vill ta bort posten genom att klicka på "OK" och posten kommer att tas bort från din USB-sticka.
    7.
    Välj Säker borttagning av maskinvara-ikonen i aktivitetsfältet när du är redo att ta bort flash-enheten via USB-porten. Markera flash-enheten från listan över objekt som visas i fönstret och klicka på "Koppla från. "När du ser ett meddelande om att du säkert kan koppla bort maskinvaran, dra flash-enheten rakt ut från USB-porten.
    8.
    Tillbaka skyddslocket över kontakten eller tryck tillbaka kontakten inuti speciella skyddet inuti flash-enhet.


Previous:felsökning en kanon S300 skrivare Next:hur man byter en HP Pavilion ze4800 moderkort





Relaterade artiklar


  • Hur konvertera en 4-polig 3,5 mm ljudkontakt till seriell
  • Vilka är nackdelarna med en Tablet PC?
  • hur man kan öka en UPS backup batteri
  • hur man kan återställa en CD när den inte kommer att läsa
  • hur man rengör bläckpatronen för en Hewlett Packard 648c med en bläck test
  • hur man arbetar en alfa 580 kassaregister
  • hur man berättar vad cpu kommer att arbeta med ditt moderkort
  • hur man installerar en DVD-brännare och DVD-enhet
  • fakta om ECS 865G-moderkort m
  • hur man indentify en Intel mikroprocessor