Dator > hur du tar bort moderkortet från Alienware 51 m766 laptop

 • hur du tar bort moderkortet från Alienware 51 m766 laptop


 • Moderkort avlägsnande från någon laptop är en mer komplicerad process än de flesta andra datorhaveri och reparationer, och utföra detta på din Alienware 51 M766 laptop kommer att ta fokus och ett antal steg. Ett antal komponenter måste identifieras och tas ut för att komma åt moderkortet, men bara en Phillips skruvmejsel krävs. Inga tidigare dator reparation eller moderkortet kunskaper krävs för förfarandet, men du kommer att vilja gå försiktigt för att förhindra skador på komponenter
  1.
  Stäng av Alienware 51 M766 laptop. Koppla loss nätadaptern från baksidan av datorn, vänd sedan på enheten och leta reda på horisontella batteriet på toppen av enhetens botten. Just under denna är batteriet release. Skjut den att poppa ut batteriet.
  2.
  Leta reda på hårddisken och fack minne längst ner på den bärbara datorns undersida. Minnet facket är på botten centrum, medan hårddisken facket är på höger-center. Var och en har två skruvar som måste tas bort med hjälp av en Phillips skruvmejsel.
  3.
  Ta bort plasten fack täcker. Pop ut de två RAM-moduler med fingrarna. Lyft höger sida av hårddisken upp att ta bort det från moderkortet under.
  4.
  Notera nu synliga trådlösa kortet, och de svarta och grå antennkablar. Koppla båda antennkablarna från sina kontakter genom att bläddra anslutningarna till upprätt, "upplåst" läge och sedan dra ut kablarna.
  5.
  bort de två trådlösa kortet skruvar med din Phillips skruvmejsel för att frigöra kortet från moderkortet och dra sedan ut det trådlösa kortet.
  6.

  Ta bort alla kvarvarande, synliga skruvar som finns på botten av Alienware 51 M766 laptop med din skruvmejsel. Placera dessa i en plastpåse eller liknande behållare för förvaring, eftersom du kommer att behöva dem för montering.
  7.
  Flip Alienware 51 M766 laptop tillbaka. Dra ut den numera löst tangentbord. Du kommer att se tangentbordskabeln löper från botten av tangentbordet till moderkortet, där den möter en koppling. Vänd kontakten i upprätt läge, koppla bort kabeln och dra sedan ut tangentbordet.
  8.
  Leta videokabeln kontakten som är strax under vänster visas gångjärn i displayen. Koppla detta från moderkortet.
  9.
  Bort de två skruvarna under gångjärnen bildskärmen. Lyft sedan upp och ta bort skärmen församling.
  10.
  Lyft av toppen av Alienware laptop nu att tangentbordet och skärmen montering är borta. Locket kommer att vara löst, så det är bara den åt sidan.
  11.
  Observera att moderkortet nu är fullständigt utsatt. Leta reda på en stor skruv i botten till höger på moderkortet. Detta är det enda som håller den på plats. Ta bort det.
  12.
  Dra ut moderkortet försiktigt. När du gör det, kommer du att märka två kablar från botten av sin bas. Koppla dessa genom att dra dem ur deras kontakter. Ta bort Alienware moderkort helt och hållet.


Previous:felsökning en kanon S300 skrivare Next:Skillnaden mellan enkel kärna & Quad Core

Relaterade artiklar


 • hur man kan återställa en CD när den inte kommer att läsa
 • hur du tar bort en router kontakten från datorn
 • hur man ändrar färg på en Kodak esp3 skrivare
 • Fördelarna med dator överspänningsskydd
 • hur man hittar platina JBL-högtalare
 • hur man skapar en spellista på en IPAD
 • Hur konvertera en 4-polig 3,5 mm ljudkontakt till seriell
 • hur man väljer mellan en bärbar dator och stationär
 • Lägga till ett trådlöst kort i en Dell PC
 • hur du formaterar ett USB-minne från Mac till PC