Dator > hur man arbetar en Dell Studio bärbara datorer

 • hur man arbetar en Dell Studio bärbara datorer


 • Att ta hem en ny Dell Studio bärbara är som att hämta hem ett nytt husdjur-du vet aldrig exakt var du ska sätta den och hur du kommer att spela med det tills du tar hem den. Bärbara datorer är så allestädes närvarande som nybörjare ofta straffas eller petade kul på med mer dator-kunniga vänner och familj.  Lära sig grunderna i att arbeta en Dell Studio bärbara datorn kommer att lägga grunden för fullbordande av en ofantlig mängd med nya datorn utan att behöva tigga dina vänner att gå igenom allt.
  1
  Ställ in din Dell Studio bärbara dator i närheten av ett jordat uttag som inte är på. . samma krets som makthungriga apparater som torkar, luftkonditioneringsanläggningar eller mikrovågsugn. Dessa enheter orsaka svängningar i effekt som kan skada din Dell Studio bärbara dator.
  2.
  Håll den bärbara datorn borta från magnetfält som stora högtalare och magneter. Dessa fält kan förstöra data på din dator. Sätt laptop i ett område som från direkt solljus för att undvika värmeskador också.
  3.
  Anslut Internet kabeln till den bärbara datorn. Hamnen kommer att se ut som en gigantisk telefon port och kabeln kommer att gå på plats med en mjuk klickande ljud.
  4.
  Öppna skärmen locket på Dell Studio bärbara datorn. Leta efter en knapp som är märkt som en cirkel med en linje som går delvis genom den. Detta är på strömbrytaren. Tryck på denna knapp för att slå på den bärbara datorn och låt den bärbara datorn att helt starta upp.
  5.
  Att flytta pilen (markören) på din Dell Studio bärbara dator genom att placera fingret på torget pad ovanför de två knapparna under tangentbordet och dra fingret över den här plattan. Tryck på vänster knapp under denna pad för en vänster-klick och på den högra knappen för ett högerklick på musen. Detta torg pad kallas pekplattan.
  6.
  Besvara de frågor som laptop frågar dig om det är första gången du slår på datorn. Om det inte är, klicka på ditt användarnamn, skriv in ditt lösenord och trycker på "Enter" för att logga in på Dell Studio bärbara datorn. Du kommer att hitta dig på vad som kallas skrivbordet.
  7.
  Flytta musen till den färgade cirkeln längst ner till vänster på skärmen. Den runda knappen kallas "Start". Tryck på vänster musknapp (den vänstra knappen i pekplattan) för att öppna Start-menyn. Du hittar program som du vill använda genom att vänsterklicka på "Alla program" och flytta musen genom menyerna som visas. Vill öppna ett program snabbt, klicka två gånger med vänster knapp på styrplattan.
  8.
  Klicka på "Start" knappen och sedan ordet "dokument" för att leta reda på filer och dokument som du sparar i din dator. Tänk på detta dokumentskåp på din dator.
  9.
  Dubbelklicka på den blå "E" med i kretsen kring den på den nedre vänstra sidan av skärmen. Detta längst ner kallas aktivitetsfältet och bilderna här och på skrivbordet kallas "ikoner". Dubbelklicka på denna ikon för att öppna Internet Explorer så att du kan resa på Internet.
  Tio .
  Typ webbplats adresser i det vita fältet som går över toppen av Internet Explorer-fönstret och tryck på "Enter" att uppdra åt Dell Studio bärbara att ta dig till den webbplatsen.
  11.
  Klicka på "Start"-knappen med vänster knapp på styrplattan och klicka sedan på den lilla höger-pil på höger sida av Start-menyn. På sub-menyn som visas klickar du på "Shut Down" en gång med vänster knapp på styrplattan för att berätta för din Dell Studio bärbara dator att stänga av och stänga av. Datorn kommer att arbeta för lite och sedan gå mörkt när det helt stängs av. Ibland tar detta några minuter om Microsoft behöver för att installera en uppdatering till din dator.

  Tips och varningar


 • När batteriet på din Dell Studio bärbara dator är laddat, Du kan använda din bärbara dator utan att det behöver vara ansluten till ett eluttag. Du kommer att behöva ansluta datorn till ett eluttag när batteriet tar slut, dock.
 • Dell Studio bärbara levereras med möjlighet att ansluta trådlöst till tillgängliga Wi-Fi-nätverk. Konsultera vaktmästare av nätet (bibliotekarie, etc. ) för specifika instruktioner om hur du ansluter.
 • inte hantera din Dell Studio bärbara grovt och /eller släppa maskinen. Detta kan orsaka allvarliga skador på den bärbara datorn.

Previous:steg-för-steg guide om hur man ställer en dator till en TV Next:steg-för-steg installation av HP laserskrivare 3055

Relaterade artiklar


 • hur man installerar ett 56k-modem och ta bort den gamla
 • hur man skriver ut en 8x10 foto på en Dell 964 allt i ett
 • felsökning av en Canon PIXMA MP800 skrivare
 • hur man fixar CD DVD-spelare fråga (Windows-operativsystem)
 • hur man byter en Dell-dator hårddisk
 • hur man installerar två dvr kort
 • hur du ansluter kabel-TV till en Westinghouse övervaka
 • Felsökning för HP VF15 bildskärmen
 • hur man rengör en Canon i550 skrivare
 • Hur man överför bild-projekt bilder till en ny dator