Dator > Felsökning för HP VF15 bildskärmen

 • Felsökning för HP VF15 bildskärmen


 • Med HP VF15 skärmen är en LCD, platt bildskärm som under normala förhållanden bör fungera utmärkt för de flesta användare. Ibland problem, alltifrån bortkopplad makt och VGA-kablar till belysningen inte dyka upp som kräver omedelbar uppmärksamhet och felsökning. Du kan framgångsrikt utföra felsökning även om du har någon tidigare erfarenhet fastställande HP VF15 monitorer. En Phillips skruvmejsel är det enda verktyg som krävs för att reparera din HP VF15 övervaka
  1.
  Kontrollera att HP VF15 monitorn är rätt ansluten till en strömkälla. Strömkabeln som går från baksidan av HP skärm kan inte vara lösa vid sin anslutningspunkt till bildskärmen. Kontrollera även att kabeln inte har lossnat från överspänningsskydd eller vägguttag.
  2.
  Kontrollera VGA-kabel anslutningen mellan HP VF15 bildskärmen och datorn. VGA-kabeln är platt, multi-polig med små skruvar i vardera änden. Bortsett från strömkabeln, pluggar in den i baksidan av skärmen via VGA-porten och in i datorn på samma sätt. Om det har blivit bortkopplad eller lös, kommer HP VF15 bildskärmen inte någon information även om den är annars rätt ström.
  3.
  Justera inställningarna monitorns ljusstyrka på HP VF15 bildskärmen Om skärmen är svart, men kabelanslutningarna alla har korrekt sätt. Om ljusstyrka har förvandlats ända ner till de lägsta inställningarna, kommer HP VF15 monitorn tyckas vara felaktigt. På botten ansiktet på skärmen är ljusstyrketangenterna som tillåter dig att göra nödvändiga justeringar. Ytterligare ljusstyrketangenterna ska vara på toppen av din dators tangentbord, oberoende av datorn typ eller modell.
  4.
  Öppna upp din HP VF15 uppföljning och övervakning av omriktaren kabelanslutning om displayen förblir mörk och fel trots felsökning för kabelanslutningar och ljusstyrka. Omriktaren kabel kontroller övervaka bakgrundsbelysningen fungerar. Som en säkerhetsåtgärd att stänga av bildskärmen och koppla loss den från alla strömkällor.
  5.
  Titta över bezel av HP VF15 monitor, vilket är den plast omkretsen bit att köra runt display. Det finns ett antal skruvar på denna bezel dolt av plast sälar. Dessa tätningar kan dök upp helt enkelt med fingrarna. Med bort sälar, ta ut skruvarna med hjälp av en Phillips skruvmejsel.
  6.
  Bänd bezel nu att skruvarna är borta. Bänd upp på en av dess kanter med fingertopparna och runt på ramen ytterområden tills den är helt löst. Ställ på ramen åt sidan.
  7.
  Hitta omriktaren kabeln. Det är den svarta kabeln som nu kan ses längst ner i mitten på displayen församlingen med den borttagna ramen. Nedan är det omriktaren ombord, om omriktaren kabeln uttaget lögner. Om kabeln har lossnat från den här kontakten ska lyfta kanten av sockeln upp och skjut tillbaka kabeln i. Tryck bestämt nedåt på uttaget att sätta tillbaka den till dess säkra låst läge. Detta kommer att återställa bakgrundsbelysningen funktionalitet.


Previous:steg-för-steg guide om hur man ställer en dator till en TV Next:felsökning av en Kodak 5000-serien skrivare

Relaterade artiklar


 • hur man får en spegelblank yta på en dator fall
 • hur du installerar minne i en Dell Inspiron B130 notebook
 • dator Mod Tools
 • hur man installerar en kontinuerlig bläcksystem
 • notebook köpa tips
 • hur man bestämmer en HP-skrivare kod administratör
 • Canon bläckstråleskrivare S300 felsökning
 • hur du skickar ett fax från datorn till Canon MultiPASS MP390
 • nackdelar med att använda videokonferenser i en verksamhet
 • hur man fixar en dålig kluster hårddisk program