Dator > hur man demonterar en mx7118 gateway laptop

 • hur man demonterar en mx7118 gateway laptop


 • Ibland ett operativt problem eller behov av en uppgradering kan kräva att du demontering din Gateway MX7118 bärbar dator och du kan göra det med endast en stjärnskruvmejsel. Med skruvmejsel kan du ta bort batteriet, RAM, hårddisk, tangentbord och LCD-skärm. Ingen tidigare erfarenhet med laptop demontering eller datorn felsökning är nödvändigt för att fullgöra denna uppgift på din Gateway MX7118 laptop

  Du behöver:.
  Stjärnskruvmejsel


  1
  Stäng av Gateway MX7118 laptop. Koppla bort Gateways nätadaptern från baksidan av datorn.
  2.
  Vänd Gateway MX7118 laptop och ta bort batteriet. Du kommer att se batteriets kontur på toppen av den bärbara datorns undersida. Direkt under Gateway batteri är batteriet släpp strömbrytaren. Skjut den att koppla ur batteriet för avlägsnande.
  3.
  Bort alla skruvar på botten av Gateway MX7118 bärbara dator med hjälp av en stjärnskruvmejsel.
  4.

  Observera de två avdelningarna längst ner till höger på undersidan av Gateway. Den längst till höger husen hårddisken, medan en precis till vänster är det RAM-facket. Med skruvarna bort, kan plasten luckor på dessa avdelningar helt enkelt dök upp. Ta bort RAM som poppar ut RAM-moduler med fingrarna.
  5.
  Ta bort hårddisken. Ett par skruvar längs hårddisken hölje omkrets kommer fortfarande att hålla hårddisken på plats. Ta bort dessa skruvar med din skruvmejsel och skjut sedan ut hårddisken.
  6.
  Vrid Gateway MX7118 laptop tillbaka över och knuffa tangentbordet fri från den bärbara datorn höljet. Det kommer nu vara löst. Lyft upp den delvis att avslöja tangentbordskabeln kör ner till laptop's basen och ansluter till tangentbordskabeln uttaget. Lyft upp kanten på en hylsa för att dra ut sladden och koppla bort den. Dra tangentbordet helt.
  7.
  Ta montitor's bezel. Det finns skruvar längs frontplattan på den bildskärm som är täckta med plast. Pop Caps bort med fingrarna och ta bort skruvarna med en skruvmejsel. Ställ på ramen åt sidan.
  8.
  Avlägsna metall fästena på båda sidor av de exponerade displayen. Det kommer att finnas två skruvar i varje av dessa konsoler. Använd din skruvmejsel för att ta bort skruvarna och sätta fästena åt sidan.
  9.
  Dra LCD-skärmen försiktigt bort från den bärbara bakre höljet. Detta kommer att avslöja LCD-kabeln som går från baksidan av skärmen ned i den bärbara datorn, där den ansluter till ett uttag på samma sätt som tangentbordskabeln gjorde. Dra upp sockeln och ta bort LCD-kabeln.
  10.
  Dra LCD-skärmen uppåt och utåt.

  Tips och varningar


 • öppna upp din Gateway laptop kan göra garantin ogiltig.

Previous:steg-för-steg guide om hur man ställer en dator till en TV Next:hur man fixar videon kontakten i en bärbar dator

Relaterade artiklar


 • hur du ändrar LCD-skärm på Dell Inspiron 9300
 • hur man bygger en liten dator
 • hur man startar upp ett äpple G3
 • hur man installerar dubbla PCI-e grafikkort
 • hur man byter en HP Pavilion n3310 hårddisk
 • hur du sparar data när datorns operativsystem kraschar
 • hur att fylla en patron Brother Toner tn250
 • steg-för-steg guide om hur man ställer en dator till en TV
 • hur man formatera en dator hårddisk med Vista operativsystem
 • hur man konfigurerar en Logitech Z-5500 högtalarinställning på en Mac Pro