Dator > hur man lär sig Microsoft Visual Studio

  • hur man lär sig Microsoft Visual Studio


  • Microsoft Visual Studio är hela utvecklingsmiljön producerat av Microsoft att ge programmerare på alla nivåer av erfarenhet en bred plattform för att skapa , felsöka och köra program . Visual Studio -plattformen kan verka skrämmande i början , men genom att närma uppgifter en del i taget , blir du bekant med utvecklingsmiljön på relativt kort tid . Du kan köpa en bok som beskriver Microsoft Visual Studio eller så kan du antingen lära av ansökan eller använda online gratis tutorials .

    Du behöver :
    Visual Studio
    . NET installerat på en dator (tillval ) .

    Visual Studio


    1 .
    Öppna Visual Studio . Skärmen kommer att visas i tre segment .
    2 .
    Bläddra nedåt eller förstora ett fönster så att du kan se den nedre vänstra segmentet märkt "Komma igång ". Den första länken "Hur gör jag . . ? " tar dig till den installerade versionen av avsnittet Hjälp notering på hur du utföra olika Visual Studio funktioner . Klicka på länken för att få en känsla för innehåll och sedan stänga fönstret när du är klar att ta dig tillbaka till utvecklare miljön .
    3 .
    Hoppa ner till länken " Skapa din första ansökan . " Klickar man på den kommer du till en handledning tar dig genom att skapa din första ansökan med Visual Basic-kod . Om du känner för att slutföra de här stegen , tar sig tid att göra det nu . Om inte så fortsätt med stegen .
    4 .
    Klicka på länken " Använd ett startkit "från " Komma igång "-avsnittet . Detta ger dig en start fungerande projekt som ger dig praktisk erfarenhet för att visa dig hur de olika delarna av Visual Studio interagera med varandra . Stäng fönstret när du är klar med det.

    Online


    1 .
    logga in på Internet och besöka Microsoft Developer Network webbplats på msdn. microsoft. com . Länken i "Resurser " i den här artikeln ger dig en översikt och olika tutorials genomgång av hur man använder Visual Studio .
    2 .
    Rulla ner till " New till Visual Studio ? " avsnitt. Klicka på den första rubriken " Rich Client Application genomgångar. " Denna genomgång handledning kommer att ge dig en uppfattning om hur du använder Visual Studio för att göra skrivbordsprogram. Det är en bra " att få dina fötter är våta "typ av handledning .
    3 .
    tillbaka till huvudavsnittet när du är klar . Klicka på varje ytterligare genomgång som din tid tillåter . Genom att arbeta dig igenom tutorials , kommer du att bli allt mer bekant med Visual Studio miljön .
    4 .
    stänga varje skärm genom att klicka på den röda " X " när du är klar med den .

    tips och varningar


  • Visual Studio gör att du kan högerklicka på något i Visual Studio när man arbetar på ett nytt projekt och Visual Studio ger dig en kort beskrivning av objektet gör .
  • Skapa ett projekt med Visual Studio utvecklingsmiljön inte garantera att du kommer att kunna köra programvaran projektet på något annat datorsystem . Projektet måste först exporteras ordentligt från Visual Studio -plattformen innan en annan person på en annan dator kommer att kunna använda programvaran .

Previous:nothing Next:hur man gör ett flödesschema på datorn





Relaterade artiklar


  • hur du aktiverar CRL-kontroll
  • Hur tjäna pengar jag en gratis hemsida ?
  • Vad är ActiveX -programvara ?
  • hur man programmerar med Microsoft Visual Basic
  • vad är skillnaden mellan en mobil webbsida och en HTML-läsare ?
  • hur man skapar en schemaläggare i Visual Basic
  • instruktioner för hur du slår på javascript
  • hur du döljer en innehavare bild plats
  • hur man hittar en minnesläcka i linux
  • hur man gör en besöksräknare med PHP