Dator > hur man skapar applikationer databasen Web

 • hur man skapar applikationer databasen Web


 • Databaser är kärnan i modern kommunikation . De lagrar information av något slag och ge möjlighet att snabbt söka i data för att extrahera resultat och utföra analyser . E-post är kanske den mest använda Web -databas . E- plattformar måste alla spara enskilda meddelanden, din organisation system-t. ex. mappar , och alla adresser som du använder ofta . Men många andra databaser är möjliga . Bloggar är en gemensam databas ansökan , liksom webbplatser för sociala nätverk . Många verktyg finns för alla som väljer att skapa en databas med sin egen . I de flesta fall är betydande datorprogrammering erfarenhet som krävs . Men vissa alternativ konstruerade för en lekman

  Du behöver : .
  webbläsare med Internetuppkoppling
  . Webbservern .


  1 .
  Lär dig att använda MySQL om du vill det mest avancerade och lätt tillgänglig databas plattform för webben . Structured Query Language ( SQL ) är en standard programmeringsspråk som används för att interagera med databaser . Det läggs till många oberoende databas plattformar . MySQL variationer finns speciellt för webbtillämpningar och är ett open-source databas plattform . Således MySQL kostar inget att använda . Dessutom är MySQL -databaser redan installerade på nästan alla webbhotell konton som du kan köpa från nästan alla företag . Den som vill använda MySQL för att skapa en databas webbapplikation har alla verktyg hon behöver redan installerat. Den officiella MySQL hemsidan, MySQL. com erbjuder utmärkta tutorials om hur man använder språket , börjar med den mest grundläggande begrepp och syntax . Det är möjligt för någon bestämd webbutvecklare att så småningom bygga ett fungerande Web -databas ansökan i MySQL med hjälp av inget mer än dessa referenshandböcker .
  2 .
  Bygg en databas webbprogram med hjälp av Microsoft ASP. NET plattformen . Detta är Microsofts version av Web databasing , och det är en direkt konkurrent med MySQL , trots att båda plattformarna är gratis . Men kör ASP endast på Microsofts servrar , som inte är lika utbredd som den Linux- baserade webbservrar som är värdar för MySQL . Således kommer du att ha svårare att hitta en pålitlig hosting -företag som tillhandahåller den här plattformen. Det finns dock vissa fördelar . Microsofts operativsystem historia bygger på grafiska användargränssnitt. Medan Linux och MySQL är kommandoraden som drivs i en text-gränssnitt , kan du använda ASP på ett system som använder en standard Windows -liknande gränssnitt. Detta är ofta bygger på Microsoft SQL Server -operativsystem , alltså standard SQL programmering kod används . Men ASP-baserade webbplatser inte är lika tillförlitliga som Linux -servrar , på grund av en högre frekvens av dator kraschar . Detta är delvis därför plattformen inte är så populär eller allmänt tillgängliga. Men det kan vara värt alternativ för den som redan är bekanta med Microsoft programmering miljöer och gränssnitt .
  3 .
  Anmäl dig för en " baseportal "-konto och börja bygga en webbapplikation inom några minuter. Baseportal är en gratis databas verktyg utformat för icke-programmerare . Du kan bygga enklare databaser genom sin enkla online användargränssnitt. Verktyget är användbart för alla som vill bygga en online- forum , en nyhetsportal , ett företag databas med produkt listor eller något annat enkelt system där grunddata lagras . Den fria versionen av baseportal är för användning på bolagets hemsida och kan innehålla reklam . Licenser kan köpas för den som vill bygga upp en databas ansökan utan reklam , eller placera programmet på en separat server . Prissättningen planer varierar mellan prenumerationsbaserade avgifter eller en enda förskottsbetalning .


Previous:nothing Next:hur man läser ett Excel-kalkylblad från VB6

Relaterade artiklar


 • Ta bort en php -fil
 • Visual Basic 6 projekt för nybörjare
 • hur man sållar poster med datumintervall i Visual Basic 6
 • skillnaden mellan en Java- applet & javascript
 • hur du ställer in MySQL användare i Mac OS X
 • dataspel Design & Development
 • hur man anropar en subrutin inifrån sig själv i Visual Basic
 • hur du skickar html mail via php post
 • array javascript tutorial
 • vad är Komodo ruby debugger ?