Dator > hur man uppgraderar en PC nätaggregat

 • hur man uppgraderar en PC nätaggregat


 • En av de viktigaste (och ofta förbisett) komponenter i vilken dator som helst bygga är strömförsörjningen. Strömförsörjningen är den komponent som du inte vill slarva på. En otillräcklig strömförsörjning kan resultera i sämre prestanda (eller ingen alls) för viktiga komponenter, som grafikkort och processorer. Vid byte av ett nätaggregat, vill du ta hänsyn till hur mycket kraft som systemet kommer att behöva, sedan lägga till ytterligare 50 eller 100 watt. Du kan oftast hitta den rekommenderade mängden ström som behövs på de lägsta systemkraven av ditt grafikkort och andra komponenter dator.

  Du behöver:
  Skruvmejsel
  . Smuts-fri arbetsyta.


  1.
  Koppla ur datorn från vägguttaget och koppla ur AC-kabeln från baksidan av nätaggregatet.
  2.
  Skruva loss skruvarna på baksidan av datorn. Om du använder en verktygsfria design, vrid stiften moturs tills de faller ut. Skjut försiktigt och dra fallet locket. Du behöver bara ta bort locket som leder till komponenten. Om du inte är säker på vilken som är vilken, du måste ta bort båda.
  3.
  Tryck händerna hårt mot metall höljet på din dator fall. Detta kommer att fullgöra alla el du kan ha bygga upp. Du bör göra detta varje gång du öppnar ditt fall av någon anledning. Statisk elektricitet kan steka dina komponenter lika lätt som en billig strömförsörjning.
  4.
  Titta uppåt på moderkortet. Strömförsörjningen är det stora blocket som är låst på plats. Det är lätt att känna igen, som alla andra komponent är ansluten till den.
  5.
  Håll nätdelen ordentligt med ena handen samtidigt ta bort de fyra skruvarna på baksidan av nätaggregatet .
  6.
  Skjut nätaggregatet ur konsolerna som håller den mot datorn. Håll kablarna anslutna.
  7.
  Montera det nya nätaggregatet i samma situation som den andra. Kontrollera att skruvarna är säkrade.
  8.
  Anslut kablarna som fortfarande är anslutna till det gamla nätaggregatet i samma portarna på den nya. Kontakter är i allmänhet tydligt märkta. Göra dem långsamt och en i taget kommer att säkerställa att de är där de behöver vara. Beroende på strömförsörjningen och resten av dina komponenter, kanske du upptäcker att du har extra anslutningar finns på det nya nätaggregatet.
  9.
  Städa kablarna. När du har all komponenter som anslutits till det nya nätaggregatet, placera kablarna så att de inte blockerar något system fläktar eller kylflänsar. En ren fall ger bättre luftflöde.
  10.
  Anslut AC-kabeln på baksidan av nätaggregatet. Slå på datorn. Om du hör pipet, är du klar. Om inte, bekräfta att du har alla kontakter på rätt plats på det nya nätaggregatet och försök igen. Anslut ditt fall täcker när du är klar.


Previous:hur du ansluter min laptop till min föregångare bil cd-spelare Next:kan du ansluta en bildskärm till en laptop?

Relaterade artiklar


 • hur man byter till uttag strömmen gateway bärbara datorer
 • hur man ansluter en LCD-skärm till en bärbar dator
 • Hur konvertera en dator till en tv
 • hemlagad Laptop Cooling Pad
 • hur tystnaden bullriga hårddiskar
 • hur man hittar min WEP för Belkin
 • hur du återvinner datorkomponenter
 • hur du installerar ett kort Mini PCI när en bärbar dator stängs av
 • hur man får in din dator om du har glömt lösenordet
 • hur man startar upp från USB-minne