Dator > hur man installerar en videoprojektor system i en kyrka

 • hur man installerar en videoprojektor system i en kyrka


 • Kyrkor har blivit en av de största användarna av datorn presentationsteknik. Som religiösa institutioner försöka hålla jämna steg med en mer tekniskt medvetna medlemskap, har många kyrkor utnyttjas mycket sofistikerade projektion och digitala skyltsystem. Programvara som utformats speciellt för presentationer kyrka dyrkan har framkommit som utnyttja kraften i videoprojektion teknik. Många av kyrkans gudstjänster genomföra nu flera videoprojektorer för att visa videoklipp, sångtexter, och predikan beskriver komplett med grafik och bakgrunder rörelse.

  Du behöver:
  Videoprojektor
  . Filmduk.
  Datorvideo förlängningskabel.
  Presentation dator.


  1.
  Utvärdera behoven i din anläggning. En stor helgedom sittplatser över 500 människor kommer att kräva en annan projektion system än ett litet kapell med plats för 50.
  2.
  Välj lämplig projektorn. Stora anläggningar kan kräva flera filmdukar att ge adekvat visning för hela publiken. Leta reda på betyg ljusstyrka (mäts i lumen) för projektorn genom att läsa publicerade specifikationer för en viss modell. Välj en projektor med mer än 3000 ANSI lumen i ljusstyrka. Mindre anläggningar får nöja sig med en enda projektor som kräver mindre ljusstyrka.
  3.
  Sök efter och installera en eller flera projektionsdukar. Välj en plats utan visuell hinder mellan publiken och skärmen.
  4.
  Välj en plats för din projektor. Avståndet projektorn bör vara från skärmen är ungefär två gånger bredden på skärmen. Till exempel, om skärmen är 8 meter bred, ska projektorn vara 16 meter från skärmen.
  5.
  Placera projektorn för att undvika en "keystone" effekt. Keystone hänvisar till en skev bild som blir resultatet när projektorn är placerad snett från skärmen. Medan projektion linser är utformade för att placeras i botten eller toppen av skärmen utan störningar, kommer de inte kompensera för projektorer placeras till vänster eller höger på skärmen. Se till att projektorn är placerad i det horisontella mitten av skärmen.
  6.
  Reda på var presentationen dator och operatör. Avståndet mellan projektorn och videokällan (datorn kör presentationen programvara) kommer att avgöra behovet av kabeldragning.
  7.
  Montera projektorn i ett fast läge. De flesta projektorer kan invertera den projicerade bilden när den monteras upp och ner från ett tak plats. Med hjälp av en fast montering yta ger trygghet och konsekvens vid genomförandet vecka presentationer.
  8.
  Anslut videoprojektor till presentationen datorn med en datorkabel video förlängning. Använd en kabel som matchar uttag finns på datorn och projektorn. Anslut den ena änden av kabeln till en extra video-utgång från datorn och den andra änden till VIDEO från projektorn. Ändra bildskärmsupplösning som behövs med hjälp av datorprogram. Din videoprojektor är nu redo att visa dator presentationer.
  9.
  Route presentationen ljud från datorn ljudutgång in i helgedomen ljudsystem.

  Tips och varningar


 • Även bärbara datorer omfattar alltid en extra video-anslutning för projektorer, stationära modeller kanske inte. Du kan behöva uppgradera ditt grafikkort till ett som inkluderar dubbla videoutgångar.
 • Vid långväga kablage behov, anser teknologi som implementerar en CAT-5 nätverkskabel för att konvertera videosignalen. Denna teknik gör det möjligt för videon att resa avstånd upp till 300 meter utan någon försämring i bildkvalitet.
 • Var noga med att säkra projektorn i ett fast montering plats med en säkerhetslina. Säkerheten Kabeln kan också innehålla en nyckellås för att ge en anti-stöld avskräckande.
 • Betrakta ett projektor modell som inkluderar nätverksstyrning. I stora lokaler där en takmonterad projektor kan vara svårt att komma åt, kan projektorn många modeller sättas in i datornät. Alla projektorn funktioner kan sedan kontrolleras av en annan dator som helst i anläggningen.

Previous:hur du ansluter min laptop till min föregångare bil cd-spelare Next:hur man ansluter en SATA & IDE HDD

Relaterade artiklar


 • hur man väljer ett videoinspelningskort
 • hur man återställer bläcknivån i en Dell-skrivare
 • hur att fylla HP Vivera-bläckpatroner
 • hur man rengör damm från datorn
 • hur man gör med HP LaserJet toner
 • hur man bygger en låg budget dator
 • hur man startar en egen PC-verksamhet
 • Hur konvertera en TV till en datorskärm
 • hur cool en stationär dator
 • hur du installerar en tarantula tangentbord i Windows XP