Dator > Skillnaden mellan minne och Memory Stick PRO Duo

 • Skillnaden mellan minne och Memory Stick PRO Duo


 • Sony har dominerat verksamheten minne sedan 1998. I det tidsintervallet, minnen har alla förändrats drastiskt. Varje stick modell som har kommit ut har varit bättre än den förra, från den första Sony Memory Stick till den senaste Memory Stick PRO Duo

  Du behöver:.
  Minnen
  . Tillgång till Internet.

  Skillnader

  Jämföra dessa två modeller är som att jämföra en häst drog transport till en BMW. Båda var top-of-the-line på sin tid, men den ursprungliga Memory Stick tid var ganska länge sedan. Skillnaden mellan de två minnen kommer ner till ett par ord: minne och fysiska storlek. Den ursprungliga Memory Stick bara kunde hålla 128 megabyte minne, medan Memory Stick PRO Duo kan rymma upp till 32 gigabyte. Otroligt nog är Memory Stick PRO Duo också en fjärdedel av den ursprungliga minne storlek. Tekniken har kommit långt. Tänk vad det kommer att se ut i 10 år.

  Typer

  Den ursprungliga Memory Stick höll 128 megabyte minne. Sony införde sedan Memory Stick Select, som kunde rymma dubbelt minnet av den ursprungliga. Tyvärr var Välj en blindgångare, så Sony kom ut med Memory Stick PRO under 2003. Detta kunde ta upp till 4 GB minne, och var den mest långlivade av minnen. Senare skapade Sony Memory Stick Duo och Memory Stick PRO Duo. Dessa två sista pinnar har varit arbetshästarna i dagens moderna samhälle.

  Använder

  USB-minnen används ofta i dag, som ni kan se dem i digitala kameror, TV-apparater, bärbara datorer, bärbara spelsystem, digitala fotoramar och i vissa MP3-spelare. På grund av sin ringa storlek och stora kapacitet, de är ofta nr 1 val i minnet lagring.

  Inbyggt minne

  En del företag bara väljer att skapa sin egen lilla "hårddisk", istället för att använda en memory stick i sina elektroniska konsol. Detta är impopulära, men eftersom det är mycket enklare att använda en minnessticka. Minnen kan överföras, så du kan använda dem någonstans att de är accepterade. En annan positiv är möjligheten att uppgradera om du får slut på utrymme-med en ny bara undan. Med tanke på dessa skäl kan det vara bättre att köpa objekt som använder minnen.

  Filer

  Lyckligtvis minnen är mångsidiga när det gäller filtyper. De accepterar bilder, videoklipp, spel, musik, data dator och en hel del mer. Om det är på datorn, troligen kan det gå på ett Memory Stick.

  Fakta

  När den första minnet kom ut, var det storlek och tjocklek av ett paket tuggummi, och det kunde bara hålla om en hundradel av vad dagens minnen kan hålla.

  Den linje minne startade 1998.

  Studier tyder på att teoretiskt kan ett minne rymmer upp till 2 terabyte (1000 gigabyte) minne.

  Memory Stick Välj hade två minneskortplatser inbyggda i sin mekanism, och du kan byta till antingen ett med luckan på en knapp.

  hela raden av VAIO bärbara datorer använder Sony Memory Card till lagra externa data.


Previous:hur du exporterar HTML-tabell till Excel Next:vad är en magnetisk lagringsenhet?

Relaterade artiklar


 • hur man återställer Kodak bläckpatroner
 • Core 2 Duo laptop vs stationär
 • ledde vs laserskrivare
 • Hur man laddar ner bildfiler till DVD
 • Hur berätta om en bärbar dator har ett öppet minnesplats
 • Hur konvertera en förbindelse s-video till en HDMI-anslutning
 • hur man gör en ren installation på en Mac PowerBook
 • hur man använder datorn som ett spelsystem bildskärm
 • Hur konvertera en DVD att spela på en PC
 • hur du formaterar ett äpple iMac G3