Dator > Hur man testar ett 56K modem

 • Hur man testar ett 56K modem


 • När Internet först blev populärt bland civilbefolkningen var alla anslutningar via användning av uppringt Internet, 56K (56 kilobit per sekund) anslutningar, använder modem med samma namn, blev snabbt den mest utbredda. Under det senaste årtiondet har bredband blivit tillgänglig på de flesta områden, så de flesta människor har gått från uppringd anslutning till Internet via bredband. Men 56K anslutningar är fortfarande i bruk, eftersom de kostar betydligt mindre att prenumerera på än göra bredbandsanslutning.
  1.
  Kontrollera att telefonlinjen du använder på din fjärranslutning är obesatt. Du kommer inte att kunna använda din telefonlinje för att ringa till Internet så länge som någon är att använda den för andra ändamål.
  2.
  Klicka på "Start"-menyn i nedre vänstra delen av skärmen. Detta kommer att öppna Start-menyn.
  3.
  I fältet "Start"-menyn, bläddra muspekaren över titeln texten "Anslut till. " Detta kommer att öka "Anslut till"-menyn.
  4.
  I "Anslut till"-menyn, klicka på "Visa alla anslutningar" för att öppna "Nätverksanslutningar" fönster.

  5.
  I "Nätverksanslutningar" klickar på en text med titeln "Skapa Ny anslutning". Detta kommer att öppna "Connection Wizard"-fönstret.
  6.
  Tryck på "Nästa"-knappen.
  7.
  Välj "Skapa en anslutning till nätverket på ditt kontor "och klicka på knappen" Nästa ".
  8.
  Välj "Fjärranslutning" och klicka på "Nästa" en gång till.
  9.
  i textrutan, skriv det namn som du vill att anslutningen skall kunna identifieras. Detta namn är godtycklig och kommer inte att ha någon inverkan på själva anslutningen. När du är klar klickar du på "Nästa". Du kommer att ha fått ett telefonnummer som ska ringas till din Internet från din Internetleverantör. I texten skriver att telefonnumret. Klicka sedan på "Nästa".
  10.
  Klicka på "Finish. "
  11.
  Klicka på "Start" menyn igen, och igen bläddrar muspekaren över "Anslut till. " I menyn som visas, hitta din anslutning och klicka på den. Detta kommer att öppna upp rätt fönstret.
  12.
  I detta nya fönster, skriv det användarnamn och lösenord som du fått av din Internetleverantör. Välj det alternativ som du vill vad gäller att spara lösenordet i datorn. När du är klar med det här, klicka på "Ring". Detta kommer att försöka att ringa till din Internet. Om du lyckas ansluta till Internet, då ditt modem och din Internet Service fungerar korrekt. Om inte, så kontakta din Internetleverantör för mer hjälp.


Previous:hur du ansluter min laptop till min föregångare bil cd-spelare Next:Hur kan jag berätta vad processorn som jag använder på min laptop?

Relaterade artiklar


 • hur man använder ett Bluetooth på en Acer Aspire
 • hur man installerar en läsare ActivCard USB v2.0
 • Skillnaden mellan Mac-datorer
 • hur man sätter på My Space bar rygg på min Acer laptop
 • hur du kan visa video från en capture-kort
 • hur du ansluter en bildskärm på en HP TouchSmart dator
 • Lägga till en fläkt till en dator skrivbord
 • vad är skillnaden mellan en DVD + R och DVD-R?
 • Hur man väljer en laptop skärmstorlek
 • hur man ladda en pc batteri