Dator > hur du ansluter en bildskärm till datorn

 • hur du ansluter en bildskärm till datorn


 • Tillägget av en bildskärm till din dator setup kommer att bidra till att öka din produktivitet och din förmåga att göra flera saker. Två bildskärmar kommer även att låta dig visuellt skilda uppgifter hjälper till att hålla ditt fokus på en uppgift i taget. Denna uppgradering blir mycket mer populär i dessa dagar och är nästan plug and play. Det är bra att få en ny bildskärm som är samma märke och modell, eftersom skärmen du redan använder. Detta kommer att avsevärt förbättra din dubbla bildskärmar erfarenhet

  Du behöver:.
  Nya grafikkortet.
  Ytterligare bildskärm.
  Phillips skruvmejsel.


  1.
  Stäng av datorn och koppla bort den från eluttaget. Ta bort vänster (medan datorn är vänd mot dig) panel datorväska. Detta kan göras genom att ta bort de två skruvarna som håller fast panelen i målet.
  2.
  Kolla efter en ledig dator expansionsplats på moderkortet. Du bör se två eller tre horisontella rektangulära kortplatser som gör att du kan utöka funktionerna i din dator. Dessa tider finns i tre typer. PCI-kortplatser, VGA-kortplatser och PCI Express-kortplatser. Identifiera vilken typ av slot din har (se länk under resurser för ytterligare hjälp) och köpa ett grafikkort för att fylla denna plats.
  3.
  Ta bort luckan från det fall att linjerna upp med dina tillgängliga expansion slot. Vanligtvis koagel täcka kan vara antingen hoppat ur eller tas bort genom att skruva en stjärnskruvmejsel skruven som håller detta skydd. Sätt ditt nya grafikkort i rätt kortplats.
  4.
  Tryck nytt grafikkort i facket. Du kan höra en del knaprande, är det normalt. Kontrollera att kortet sitter ordentligt fast i kortplatsen. Säkra grafikkort till datorn fallet genom att skruva den med en stjärnmejsel.
  5.
  Tillbaka datorns sidostycket och de två skruvarna som håller det. Anslut den nya bildskärmen i det nya grafikkortet. Koppla in och startar datorn. Se till att båda skärmarna är påslagna. Den gamla monitorn bör fortsätta att fungera som den primära bildskärmen. Detta innebär att datorn kommer att visa att som övervakar först. Den andra bildskärmen kan flimra.
  6.
  Högerklicka på skrivbordet på datorn när det är fullt startas upp. Välj Egenskaper. Välj fliken Visning genom att klicka på den. Du kommer att märka en listruta som visar varje bildskärm som är ansluten till datorn. Klicka på den andra bildskärmen och tryck enter. Du kommer att märka en tom ruta som säger "omfattning min Windows-skrivbordet till denna bildskärm". Sätt en bock i rutan och din nya bildskärm ska gå mörk. När monitorn kommer tillbaka på det kommer att fungera som en förlängning av din gamla bildskärm. Du bör nu kunna dra fönster från en bildskärm till en annan.

  Tips och varningar


 • När du arbetar med datorer, är elektriska stötar alltid en risk.

Previous:hur du ansluter min laptop till min föregångare bil cd-spelare Next:vad är filändelsen DS?

Relaterade artiklar


 • hur du ansluter två grafikkort till en bildskärm
 • hur man byter AirPort Extreme-kort på en Mac PowerBook
 • hur man ansluter en bildskärm med DVI till VGA-adapter
 • rensar micro sd-kort
 • hur du tar bort onödiga datorfiler
 • hur du justerar ljusstyrkan på en Toshiba laptop
 • hur man kopierar musik till en bärbar extern hårddisk
 • hur man kopierar en mini SD-kort
 • hur att överföra en VHS till en MacBook
 • hur man kan justera upplösningen på dubbla grafikkort