Dator > hur man köper en bärbar dator på nätet

 • hur man köper en bärbar dator på nätet


 • Om du letar efter en bärbar dator köpguide, det är rakt framför dig. Här är några tips att köpa en bärbar dator utan att behöva titta på allt och känner dig yr. Du kan också plocka upp ett par tidningar för laptop köpa tips, och de kommer erbjuda dig mycket insikt. Theres ett par saker du vill tänka på när man köper en bärbar dator och det är bärbara vs laptop, lagringsutrymme, prissättning, hårddisk, varumärke och mer
  1.
  Ta reda på om du föredrar en bärbar dator eller en regelbunden Laptop. En bärbar dator kan du köra Windows-program och surfa på Internet. Om du använder en bärbar dator för spel eller gör multitasking är inte en så bra chans. Dessa är främst för en bärbar sätt att ansluta till Internet eller att skriva upp en uppsats. Om du vill ha en dator med en massa RAM, skaffa en bärbar dator.
  2.
  Kan inte hitta ett märke för att få i din bärbara dator köpguide? Tja, oroa dig inte, eftersom ingen kedja är bättre än en annan. De är alla samma. Detta är relativt nära bilar. Det kommer ingen roll om du får en bärbar dator eller någon annan. Det finns några företag som säljer bärbara datorer med en felaktig process typ men jag ska förklara det senare.
  3.
  Om du är intresserad av att köpa en bärbar dator för spel eller något tunga, få något med mycket RAM-minne-minst 4 GB. Något under 4GB RAM är lite under bordet och du vill få dina pengar är värt. Don't get me wrong men skulle en 2GB RAM-minne gör fint för vanligt bärbar dator som du inte kommer att använda ofta.
  4.
  Bästa chip typ och hastighet för att få är något över 1. 8 GHz. Om du vill ha något riktigt snabbt för underhållning som filmer eller spel, jag skulle rekommendera en Intel Core2 Extreme. Dessa ladda upp riktigt snabbt.
  5.
  Några mer laptop köpa tips inkludera hårddisk och ditt grafikkort. Få något med minst 250GB men inte över 500 GB. Grafikkortet chip spelar ingen roll om du spelar spel. Se till att du hittar något med WXGA +-upplösning. Om du inte förstår vad jag menar med detta, jag hänvisar till storleken på skärmen. 1280x720 och uppåt för skärmupplösning är bra för en laptop.
  Garanti är den viktigaste att få i en bärbar dator. Gå inte för några bärbara datorer som är bara ett års garanti. Något över 2 år krävs, men om du kan landa något över 2 år-det skulle vara fantastiskt. Exempel din bärbara dator går sönder eller något händer är det alltid bra att ha en lång garanti.


Previous:hur du exporterar HTML-tabell till Excel Next:hur du schemalägger automatiska start och avstängning i Mac OSX

Relaterade artiklar


 • macbook RAM uppgradering råd
 • Hur man använder en lirka kompression verktyg
 • hur du ansluter två datorer till en skrivare via usb
 • hur man kan kopiera och klistra in från fönstren favoriter till ett Memory Stick
 • hur du formaterar en Vista-partitionen
 • den bästa bärbara datorn fästen
 • hur man byter batteri på en logitech trådlös mus
 • hur man skapar flera partitioner på en USB-enhet
 • hur man fixar en dator stol dra golvet
 • hur man använder ett separat tangentbord till min hp pavilion bärbar dator