Dator > laptop kassan förfaranden

 • laptop kassan förfaranden


 • Oavsett om du köper en ny laptop, eller funderar på att sälja din att en annan ägare, finns det flera specifikationer för att kolla att vara säker på att du ska köpa eller sälja utrustning som kommer att uppfylla den nya ägarens behov. Om du köper, det är dessa saker att titta efter. Om du säljer, det är dessa saker dina köpare kommer att titta efter

  processorhastigheter

  Dual-Core eller Duo-Core, processorer är den snabbaste, även från Intel eller AMD. Undvik Intel "Celeron" och AMD "Sempron"-processorer typ om möjligt. Båda är i den lägre delen av stambanan produkter och är kända för överhettning i bärbara datorer. Leta efter klockfrekvenser på 2,0 gigahertz till den supersnabba 3,0 gigahertz i antingen dubbel eller enkel kärna. Även lägre hastigheter mellan 1,8 GHz till 2,0 GHz kan vara acceptabelt för daglig datoranvändning, kan de inte räcker till för high-end media uppgifter som gaming.

  RAM

  Hur mycket RAM-minne i en dator behöver vara så hög som möjligt för att försäkra prestanda i en krävande miljö. Även bärbara datorer kommer att köras på så lite som 512 MB RAM, kommer de att börja inte flyga tills de når en konsert, 2 gig, och 3 spelningar. Fyra gig RAM är till och med möjligt på 64-bitars Windows-maskiner. Alltid få så mycket RAM som möjligt, antingen omedelbart eller genom att lägga RAM-minnen själv.

  Video info

  Video är en annan determiner av prestanda i en bärbar dator. Om grafikkortet inte bär en rejäl belastning på eget RAM, kommer den att stjäla minnet från Windows. Gå till Start /Kör och skriv "dxdiag" i rutan Kör. Kolla på "Visa" Listor ta reda på hur mycket inbyggt RAM-minne finns på grafikkortet själv. En bra bärbar dator har 64 MB RAM, en bättre kommer att ha 128 MB, medan en stor bärbar dator kommer att erbjuda 256 MB.

  Operativsystem

  Windows 7 och Windows XP är det bästa operativsystem under 2010. Windows Vista har för många negativa frågor som skall OS val nu. En ny Windows Vista maskin skulle komma med en gratis Win7 uppgradering eller ett rabatterat erbjudande. Versioner av 32 bitar är fortfarande att föredra framför 64-bitars Windows, 64-bitars maskiner ofta närvarande kompatibilitetsproblem med andra program och skrivare

  Hårddiskar

  SATA-enheter tenderar att vara snabbare än IDE typ diskar, men inte mycket. så. Storleken på hårddisken är dock viktigt. Tiny hårddiskar på 80 spelningar eller mindre kan fylla upp på bara ett år eller så på en hög-media dator. Men massiva hårddiskar över 250 spelningar ofta överhettas i bärbara fall.

  Nätverk Alternativ

  Inbyggt trådlöst kort är ett måste idag. Nätverkskort bör vara "Wireless G" eller "trådlöst n" i typ. Inbyggd "Air kort" är ännu bättre eftersom du inte behöver leta efter en wifi hot spot för att få på webben.

  Batterier

  De flesta bärbara batterier misslyckas kapitalt med att leva upp till tillverkaren fordringar. Batteritiden varierar beroende på din användning, och är inte differentierad betydligt mellan beslutsfattarna. Aldrig köpa en bärbar dator som bygger på "långt liv" Batteritiden ensam: Du kommer att bli besviken

  Nätadapter Läge

  Vad är viktigare än batteritid är platsen för nätadaptern hamn. . Sedan oavsiktligt stöta i adaptorn är den främsta orsaken till död laptop, leta efter en bärbar dator design som har en plug-in-porten på sidan där du kan övervaka den, snarare än på baksidan där du är mer benägna att glöm det och råkar stöta till döden.


Previous:hur du ansluter min laptop till min föregångare bil cd-spelare Next:vad är MSC & MTP?

Relaterade artiklar


 • hur man kan bli av en Inmatningspanelen för Tablet PC
 • hur man återställer Canon Bläck
 • Felsökning och reparation diskettenheten
 • hur man identifierar egenskaper hos en processor
 • det bästa sättet att återvinna tonerkassetter med laser
 • hur man återställer SMC
 • fördelarna med bläckstråleskrivare
 • hur man installerar en bildskärm på en Dell
 • Hur konvertera IDE-hårddiskar till SATA
 • Hur man laddar ner bildfiler till DVD