Dator > hur man installerar en bildskärm på en Dell

 • hur man installerar en bildskärm på en Dell


 • En andra bildskärmen är användbar på många sätt. Stora kalkylblad kan visas över båda skärmarna, vilket eliminerar behovet att bläddra. Filmer kan visas på en större skärm för familjens TV-tittande. Även ordbehandling är enklare eftersom du kan hålla en förhandsgranskning av dokumentet öppet på en bildskärm medan redigera dokumentet på den andra. På en Dell, speciellt en modell du har köpt efter 2005, installera en andra skärm är enkel och snabb

  Du behöver:.
  Dell-dator
  . Grafikkort med DVI-och VGA-portar.
  Monitor med DVI-anslutning.
  Monitor med VGA-anslutning.


  1.
  Kontrollera att du har tillgång till två övervaka hamnar. De flesta Dell-system, såsom OptiPlex skrivbord, har både VGA och DVI-portar. VGA-portar är analog medan DVI-portar är digitala. Om du inte har två hamnar, byta ditt grafikkort med två utgångar version.
  2.
  Koppla in bildskärmarna. Anslut din favorit bildskärmen till DVI-port, vilket ger en tydligare signal. Anslut den sekundära bildskärmen till VGA-porten. Äldre CRT-skärmar kan bara ansluta till VGA-porten, medan vissa platta skärmar kan bara ansluta till DVI-porten. Dell bildskärmar märkta UltraSharp stödja både DVI och VGA anslutningar.
  3.
  Hämta alla skärmar drivrutiner du behöver. De flesta skärmar är plug-and-play, och installeras automatiskt. Om ditt operativsystem inte känner igen den andra bildskärmen, låt den söka efter rätt drivrutiner. Du måste vara ansluten till Internet för att göra detta.
  4.
  Starta om datorn. Även om det inte alltid nödvändigt för båda monitorer för att fungera, omstart säkerställer att installationen är klar.
  5.
  Högerklicka på din Dells skrivbordet och välj "Grafik Egenskaper" från rullgardinsmenyn.
  6.
  Klicka på den "Egenskaper för Bildskärm"-fliken. Under "Multiple Display" och välj "Dual Clone" eller "utökat skrivbord. " Dubbla Clone projekt samma bild på båda skärmarna. Utökat skrivbord sträcker skrivbordet över båda skärmarna, som låter dig manipulera olika objekt på varje skärm.
  7.
  Bestäm vilken monitor skall vara primära och som kommer att vara sekundära. Den primära bildskärmen är din huvudsakliga bildskärm. Ställ den primära enheten och sekundära alternativ Device därefter.
  8.
  Klicka på "Apply" och sedan "OK" för att bekräfta ändringarna.
  9.

  testa hur båda bildskärmarna. Om du är missnöjd med resultatet, göra de ändringar som behövs på den grafiska skärmen Egenskaper.

  Tips och varningar


 • Monitor tekniken utvecklas snabbt, så även en relativt ny övervaka kan vara föråldrad. Köpa den bästa skärmen som du har råd, och överväga att göra den nya bildskärmen din primära enhet.

Previous:hur du ansluter min laptop till min föregångare bil cd-spelare Next:det bästa sättet att titta på 3D-filmer på TV

Relaterade artiklar


 • hur man installerar ett trådlöst kort för en hp pavilion bärbar dator
 • det bästa sättet att återvinna tonerkassetter med laser
 • bidra till att förbättra pc riktmärken
 • hur man använder en Tablet Wacom penna med Microsoft Office
 • hur man bygger ett spel pc under $ 1000
 • hur till vända bort den interna mikrofoner i en Dell Inspiron
 • hur man rengör laptop fläkt och vent
 • Bärbara arbetsstationer
 • hur man köper dator levererar billiga
 • hur man radera eller förstöra en hårddisk