Dator > fördelarna med bläckstråleskrivare

 • fördelarna med bläckstråleskrivare


 • Bläckstråleskrivare skapa trycksaker bilder på papper genom att spraya färgat bläck genom munstyckena. Dessa munstycken är placerade på patroner, som kan röra sig snabbt för att rikta exakt områden på papperet. Enligt NewsFactor. com teknik journalisten Peter Piazza har bläckstråleskrivare blivit den mest populära typen av skrivare som används.

  Liten storlek

  Normalt bläckstråleskrivare ta upp små mängder av utrymme i ett kontor eller på ett skrivbord, jämfört med liknande modeller laserskrivare. Denna storlek fördel är möjligt på grund av enkelheten i bläckstråleskrivare mönster. Även laserskrivare kräver större rullar, trummor, och områden toner, verkar bläckstråleskrivare med hjälp av enkla flyttbara kassetter.

  Storlek Fördelen med små bläckstråleskrivare ger andra enheter, till exempel kopiatorer och skannrar, som ska integreras i en enhet. Dessa "allt-i-ett" skrivare kombinationer är mycket värdefulla när utrymmet är ett problem.

  Low Cost

  Det lilla formatet och den relativa enkelheten i bläckstråleskrivare ger dem fördelen av att vara billig. Laser och termisk skrivare har en initial anskaffningskostnad som är många gånger högre än för enkla bläckstråleskrivare.

  Ökad efterfrågan på skrivare konsument bläckstråleskrivare har gjort att tillverkarna att sänka kostnaderna dramatiskt. I själva verket är det inte ovanligt att hitta bläckstråleskrivare pris väl under $ 100, medan färglaserskrivare modeller kan kosta två eller tre gånger så mycket.

  Utskriftskvalitet

  Bläckstråleskrivare har fördelen av mycket hög kvalitet utskrift förmåga. Denna kvalitet är särskilt märkbart i färgbilder och illustrationer. Även laser och termisk skrivare är konstruerade för hastighet, bläckstråleskrivare kan fungera som långsamt och noggrant som behövs, placera små droppar av bläck på papperet med stor noggrannhet.

  Sätt att bläckstråleskrivare är också utformat tillåter dem att blanda bläck i olika färger. Det ger dem möjlighet att reproducera nästan alla färgkombination, vilket leder till realistiska, högkvalitativa resultat.

  Ink ersätter

  Bläck utbyten och refiller ge bläckstråleskrivare en annan klar fördel. När en patron har använts och är tom, kan de återfyllas utan att kräva en helt ny patron. Denna förmåga att återanvända patroner hjälper bläckstråleskrivare ägare spara tid och pengar.

  Bläck för bläckstråleskrivare är mycket vanligt och lätt att hitta. Många generiska byta patroner är tillgängliga för konsumenter. Dessa generiska patroner tillverkas i bulk till låga priser, vilket gör att betydande kostnadsbesparingar över tiden.


Previous:hur du exporterar HTML-tabell till Excel Next:hur svalna min HP Pavilion Slimline

Relaterade artiklar


 • hur man gör laminat ID-kort
 • Ta bort allt på en bärbar dator
 • hur du lägger till minne till en stationär
 • hur ta reda på om jag kan uppgradera min laptop
 • hur man byter strömförsörjningen i en Dell XPS 410
 • Hur du ser på filmer på en Acer Aspire One
 • kan du bilden en befintlig hårddisk till en annan högre kapacitet köra?
 • Hur man återskapar en Mac-skrivbordet
 • hur man använder netbook för en hemmabio
 • Hur konverterar man från en vanlig skrivare till en USB-