Dator > hur man väljer en bra bärbar dator

 • hur man väljer en bra bärbar dator


 • Arbetet med att välja rätt portabel laptop för ditt jobb kan vara knepigt. Anledningen till detta är att du kan hamna att bli förvirrade om du väljer att fråga människor runt omkring dig att ge dig några råd om den bästa bärbara datorn som du bör välja

  Du behöver:. .
  Böcker
  pengar,.


  1.
  Kontrollera att du är i behov av en bärbar dator Trots att vissa kan se detta steg som på något sätt självklart, kan du bli förvånad över att inse att du inte inte behöver verkligen en portabel laptop. Det är därför viktigt att du vara säker på om du behöver en.
  2.
  Läs om modellerna När du går ut för att köpa en bärbar dator, skulle det göra dig några bra om du har viss kunskap om vilka typer av märken och modeller som finns tillgängliga. Vissa modeller har varit där ganska länge och har varit en favorit för många.
  3.
  Åsnor dina behov Detta är ett steg att folk verkligen missa när de bestämde sig för att köpa en bärbara laptop. De går ut för att köpa en bärbar dator, och de bygger alla de egenskaper de behöver för sina bärbara datorer, baserat på vad deras vänner har köpt. Den typ av bärbar dator som kommer att vara lämpliga för dig sjuk beror mycket på vilken typ av jobb som du vill göra med den bärbara datorn. Om du vill den bärbara datorn så att du kan helt enkelt skriva in och använda relativt enkla program, så du inte behöver en komplex laptop. Å andra sidan, om du letar efter bärbar dator som du ska använda för att göra tunga arbeten såsom design och bära tunga program, då kan du behöva köpa en ganska stark sak.
  4.

  förbereda en budget Trots att du kanske köpa bara en portabel laptop, är det fortfarande meningsfullt Om du förberett en budget. Detta kommer att hjälpa dig att köpa något som du har råd.
  5.
  Se om den bärbara datorn är prisvärd Efter beslut om vilken typ av maskin som du behöver ha utifrån dina behov, nästa sak att göra är att kolla hur mycket pengar du har råd att spendera på inköp av en bärbar dator. Det är ingen mening att köpa en extremt dyr bärbar dator som kommer att kosta dig en förmögenhet-och stam din budget, när du inte ska använda de flesta funktioner i den bärbara datorn. Å andra sidan finns det ingen anledning att köpa en mycket billig bärbar dator och som inte kommer att kunna hantera de jobb som du har för det.
  6.
  Åsnor olika leverantörer Normalt olika leverantörer har fått olika rykten, även om de kan sälja samma märke. De kan erbjuda produkten till olika priser, eller de kan vara med olika nivåer av kundservice.
  7.
  Läs recensioner Det är alltid viktigt att du läser recensioner av vad andra människor har sagt. Detta kommer att göra din bärbara laptop köpbeslut mycket lättare.
  8.
  Stick till budgeten som du har gjort när du har sett de behov som du har och du har också beslutat om hur stor du är villig att spendera på inköp av en bärbar dator, till nästa steg gå ut och hålla fast vid din budget. Normalt människor gör mycket bra planer om vad de vill köpa och hur mycket de är villiga att spendera. Men när det gäller att köpa vad de har budgeterat för, glömmer de allt och de går vidare och köpa saker baserat på impuls som får dem att ångra sistnämnda på. Gör en vilja att hålla sig till vad du har planerat genom att besöka den plats där du vill köpa den bärbara datorn, innan du gör din slutgiltiga beslutet.

  Tips och varningar


 • Om du vill köpa en bra bärbar dator som du kommer att vara stolt över, rådfråga dem som är mer kunnig än dig om bärbara datorer. Detta kommer att hjälpa dig att undvika ganska pinsamt misstag
 • Begränsa ditt val till dator varumärken som är väl kända. . Försök inte att göra ett experiment på sig själv
 • Akta dig för att köpa bärbara datorer utan garantier, och ändå är de nya. Ibland kan du hitta dem lite billigare än den normala processen, men det betyder bara att de har blivit stulna.

Previous:hur du ansluter min laptop till min föregångare bil cd-spelare Next:Hur konvertera en skrivarport till en USB-port

Relaterade artiklar


 • Hur anger jag en återspegling av en flash-enhet?
 • hur man konfigurerar en Linksys adapter usb nätverk
 • hur kortformat flash media
 • hur man byter tangentbord på en Sony Vaio
 • Hur konvertera en 24 pin kabel till usb
 • hur du formaterar en ny laptop moderkort
 • hur man hittar min skrivare URL för delning
 • fördelarna med bärbara hårddiskar
 • Hur man uppskatta datorn watt nätaggregat
 • Hur man använder en Fujitsu serie LIFEBOOK T