Dator > Hur anger jag en återspegling av en flash-enhet?

 • Hur anger jag en återspegling av en flash-enhet?


 • Flash-enheter är enheter med solid-state minne som kan användas för att överföra filer snabbt från en dator till en annan genom att ansluta dem till datorns USB-port och flytta data med standard kopiera och klistra förfaranden. Flash-enheter ersätta tidigare data kopia processer såsom bränna data till skivor, vilket kan vara tidskrävande. Flash-enheter har sin egen uppsättning av attribut-formatering, auto spela och byta bokstäver enhet-som kan ändras med hjälp av Windows XP-verktyg

  Formatering Flash Drives

  Formatera flash-enheter i Windows XP kan du ändra många av attributen för en flash-enhet på en gång. Sätt in flash-enheten i en ledig USB-port på datorn. Klicka på "Start" och sedan "Den här datorn" för att se hela listan över enheter tillgängliga för ditt Windows XP system. Din flash-enhet kommer att representeras av en enhetsbeteckning t. ex. E eller F.

  Högerklicka på den enhet som motsvarar din USB-minne och ett kommando fönster blir tillgänglig. På kommandofönstret, vänster klicka på "Format" varefter du kommer att se ett fönster format alternativ. Här kan du ange strukturen filsystemet FAT32 --- eller FAT --- tilldelningen enhet storlek och volymetikett. Klicka på rutan som säger "Quick Format" och sedan "Start" och formateringen börjar.

  Varnas för att formatera flash-enheter i Windows XP utplånar alla data på flash-enheten så alltid se till att data är en förbrukningsvara innan du fortsätter.

  Flash Drive AutoPlay Attribut

  flash-enhet AutoPlay attribut säkerställer att en automatisk uppspelning fönster öppnas automatiskt när du sätter din flash-enhet till USB-porten på datorn. För att ändra detta attribut, först sätter du in USB-flash-enheten i en ledig USB-port på din Windows XP-system. Klicka på "Start" och sedan "Den här datorn" för att se ditt USB-minne. Högerklicka på den enhet som motsvarar din USB-minne och sedan vänster klicka på "Egenskaper" i kommandofönstret som presenteras.

  I enheten i fönstret Egenskaper, klicka på fliken Spela upp automatiskt och välj sedan en åtgärd du vill återkomma när du sätter ditt USB flash-enhet i UBS-porten på datorn. Klicka på "Apply" för att slutföra AutoPlay attributet förändring.

  Ändra Flash Drive Letter

  Windows XP inte alltid att samma enhetsbeteckning till ditt USB-minne när du sätter in den i datorns USB-port, eller kanske din USB-minne syns inte alls när du kopplar in den i alla fall kanske du vill ändra på flash-enheten permanent i Windows XP.

  Högerklicka på "Min dator" ikonen på din Windows XP skrivbordet och sedan vänster klicka på "Hantera. "I Datorhantering klickar du på" Disk Management "finns under rubriken lagring och vänta på information om du kör ska visas i den högra rutan. När dina enheter dyker upp, högerklicka på den enhet du försöker ändra och sedan vänster klicka på "Ändra enhetsbeteckning och sökvägar. " I "Ändra enhetsbeteckning" rutan kommer du att ha möjlighet att lägga till, ändra eller ta bort en enhetsbeteckning från ditt associerade enhet.


Previous:hur du exporterar HTML-tabell till Excel Next:hur man spelar PC-program på en Mac

Relaterade artiklar


 • hur säkert stänga externa hårddiskar
 • hur man fixar den cd-spelare i min Windows XP-dator
 • hur man byter strömförsörjningen i en Dell XPS 410
 • hur man hittar videodrivrutinerna
 • dålig laptop grafikkort symtom
 • DVD-R vs DVD + R
 • hur man ställer in USB-skrivare på en HP Thin Client
 • flatbäddsskanner underhåll
 • hur man kan öka upplösningen på min dator
 • hur man kan förbättra min nedladdningshastighet på en Mac