Dator > hur man slav en dator till en annan för att ta bort data

 • hur man slav en dator till en annan för att ta bort data


 • Trådlöst Internet i hemmet har lett till en revolution i hemnätverk. Dela data mellan två datorer är en kort instruktion och ett par klick bort för även de mest skygga användaren. Att användarvänlighet förmörkelser behovet av kabelnätverk och speciell hårdvara men ibland användare fortfarande har behov av att se en dators data från ett annat i avsaknad av en Internet-anslutning. Du kan använda en av två metoder att göra detta, en är lätt och enkel, den andra är mer mångsidig och erbjuder framtida möjligheter.

  Du behöver:.
  Bridged USB /USB-kabel för enkel anslutning
  OR.
  Korsad Ethernet kabel för mångsidiga anslutningsmöjligheter.

  Snabbt och enkelt


  1.
  Var noga med att köpa en överbryggas USB /USB-kabel. Använd inte en A /A USB-kabel, som är en som har en fullstor USB-kontakt i båda ändarna. En överbryggas Kabeln har en elektronisk bildskärm i mitten av kabeln. Med en A /A USB i ett försök att hård tråd era datorer tillsammans sannolikt inte kommer att sluta väl för er hamnar eller dina datorer.
  2.
  Ladda programvaran som följer med kabeln på båda maskinerna och sedan ansluta kabeln till ledig USB-portar på varje.
  3.
  Öppna programvaran på huvuddatorn och dra och släppa filer till verktyget som du vill hämta på slav maskinen.
  4.
  Öppna programvaran på den slav maskinen och hämta filer.

  Fler Mångsidig


  1.
  Ställa in anslutningen på detta sätt, och inte bara länka via USB, kan du flexibiliteten att dela skrivare eller till och med en Internet-anslutning bör du senare bestämmer att utöka din mini-nätverkets möjligheter. Köp en kabel korsad Ethernet på alla datorer leverans butik. En vanlig Ethernet-kabel i de flesta fall, kommer inte att fungera, men det finns vissa nätverkskort i nyare maskiner som automatiskt identifierar när en vanlig Ethernet-kabel har anslutits direkt till en annan dator. Kontrollera i dokumentationen som följde med datorn eller webbplatsen för ditt nätverkskort tillverkaren. Ta reda på även om ditt nätverkskort är konfigurerade för Gigabit Ethernet. Om så är fallet, är en något annorlunda kabel krävs. Be säljaren att se till dig att välja ut rätt kabel.
  2.
  Anslut kabeln till en öppen port på baksidan av varje maskin och öppna Nätverks-och delningscenter på huvuddatorn. Du kan komma åt Nätverks-och delningscenter genom en enda-klicka på nätverksikonen i aktivitetsfältet och välja "Nätverks-och delningscenter".
  3.
  Dubbelklicka på "Oidentifierat Nätverk . " Om du ser meddelandet "Network Discovery och fildelning är avstängda", klicka på den bannern och slå på upptäckt och fildelning. Markera det nya nätverket som "Privat" i nätet upptäckten dialogen.
  4.
  På huvuddatorn, använd "Public" eller "Shared" mappen till huset data som du vill Dela på bägge datorerna. Öppna Windows Explorer och du bör se en av dessa mappar rätt nära toppen av kataloger. Om du vill skicka data fram och tillbaka, ladda filer som du vill dela från slaven maskinen i slav maskinens "Delad" eller "offentlig" mappen.


Previous:hur du ansluter min laptop till min föregångare bil cd-spelare Next:hur man använder två externa skärmar med en bärbar dator

Relaterade artiklar


 • hur du tar bort skadlig kod på en Mac
 • hur till återvinna iTunes från Apple
 • hur du formaterar en extern hårddisk med skadade sektorer
 • hur man använder återställa disken till bilden dator
 • Microsoft Wireless ergonomiskt tangentbord felsökning
 • återvunnet moderkort presenter
 • hur man återställer ett lösenord på en router
 • hur man kan påskynda en dator med en penna enhet
 • hur du ansluter en Comcast router
 • Hur vet jag mitt pci-kortplatser arbetar?