Dator > den bästa detaljhandeln stationära datorsystem

 • den bästa detaljhandeln stationära datorsystem


 • Shoppers som vill köpa en stationär dator kan möta en väv av specifikationer att välja. Konfigurationen när man beställer en dator från en tillverkare eller direkt säljaren kan vara förvirrande och stressande för en lekman. Flera företag, dock tjänar befolkningen i stort med färdigpackade system säljs i detaljhandeln. Och ledande datortidningar ge vägledning genom att regelbundet testa och se över nya modeller

  Apple iMac

  Apple släppte två allt-i-ett iMac-datorer i oktober 2009 till och ravepartyn från topp recensenter -. En med en 21,5-tums skärm, den andra med en 27-tummare. PC Magazine taggade den mindre med sin Editors 'Choice etikett och Cnet gjorde samma sak för den större. Båda datorerna innehåller en 3,06 GHz Intel Core 2 Duo-processor och 4 GB RAM-minne. Den 27-tums modell kan uppgraderas med en 2,66 GHz Intel Core i5-processor. Datorerna levereras med Apple OS X Snow Leopard 10. 6. 1. Den nya LED-bakgrundsbelysningen och förbättrad upplösning från tidigare iMac-modeller drog beröm från recensenter, men Cnet säger en del användare kanske tycker skärmens glansiga beläggning alltför reflekterande och översållad med reflexer i vissa miljöer.

  Gateway SX2802-01

  Gateways SX2802-01 Windows 7 maskin är packad med en 2,5 GHz Intel Core 2 Quad-processor, 4 GB RAM-minne och en 750 GB SATA-hårddisk. Det är ett litet paket-rutan åtgärderna endast 7-inches bred, med 20-inches djup av 14-inches hög. Microsoft Works och en utvärderingsversion av Microsoft Office Home och Student 2007 markera mjukvarupaket. PC Magazine rankade systemet bland de bästa budget skrivbord som produceras under 2009. Dess föregångare-det SX2800-01, släpptes sommaren 2009-gjorde ett Editors 'Choice från Cnet. Den SX2802-01 som ett rekommenderat pris på $ 530 när den släpptes-de flesta återförsäljare sålde den för mindre än $ 500 under 2009 julhandeln. Den kommer inte levereras med en bildskärm, som måste köpas separat.

  Compaq Presario CQ5210f

  AMD-baserad Compaq Presario CQ5210f fått en PC Magazine Editors 'Choice plocka för att leverera "god valuta för pengarna. " Recensenterna konstaterade stark multimedia prestanda i detta 2009 maskin som kunde hittas för mindre än $ 400 vid många butiker. Den är byggd runt en Athlon II X2 215 Dual Core-processor och är förpackad med 3 GB RAM-minne, en 500GB hårddisk och en integrerad Nvidia GeForce 6150 SE grafikkort med 256 GB delat minne. Programvaran Paketet innehåller Windows 7 och en 60-dagars prenumeration på Norton Internet Security.


Previous:hur du exporterar HTML-tabell till Excel Next:felsökning av en Dell Travel mus med bluetooth

Relaterade artiklar


 • hur man berättar vilket grafikkort kommer att vara bäst
 • hur man gör med skrivare, skannrar och externa hårddiskar
 • Hur konvertera DVD + R till DVD - R
 • hur du lägger till minne till Dell XPS One
 • Felsökning lcd problem
 • hur man hittar billiga bärbara datorer
 • hur man raderar en bärbar Windows minnet helt
 • hur man bygger en låg budget dator
 • hur man byter bläcket i HP patroner
 • förteckning över datorns minne dimensionering