Dator > hur man gör en banner på en Mac

 • hur man gör en banner på en Mac


 • Att göra en banner av något slag på en Apple Macintosh-dator beror mer på papperet som används än själva datorn och dess program. I huvudsak kommer de flesta program kan du skapa dokument av alla storlekar du vill. Tricket är att få rätt papper och göra vissa skrivaren kan hantera det. Det finns ett sätt att göra det i Adobe Photoshop på Mac

  Du behöver:.
  Apple Macintosh-dator
  . Adobe Photoshop eller Photoshop Elements.
  Skrivaren.


  1.
  Skapa ett nytt dokument i Adobe Photoshop genom att gå till "File" och sedan "Ny. "I popup dialogrutan som visas ställer du in bredden för 120 inches för en 10-fot långa banderoll. Det har inte ett mått på fötter, men bara beräkna inches till 12 per fot för att få den storlek du vill ha. Höjden kommer att ligga kvar på 8,5 inches om du inte har en oversize-skrivare. I så fall kan du ställa in höjden för det högsta skrivaren tillåter. Set "Lösning" för minst 300 pixlar per tum genom att skriva in antalet i rutan bredvid "upplösning". Klicka på "OK" knappen när storleken är korrekt.
  2.
  Skriv ditt meddelande genom att klicka på "T" för textverktyget i sidan Toolbar. Du kan välja typsnitt i den övre Toolbar. Standard teckenstorlek sannolikt inte kommer att räcka för en banner eftersom dessa inställningar bara går upp till 72 poäng. Så, skriv in det antal poäng du behöver. I en 10-fots banner, kommer ett typsnitt som Wide Latin ge dig mer utrymme mellan bokstäverna och gör att du kan sträcka ut budskapet banderollen. Det måste vara minst 500-punkters typsnitt för en 10-fots banner.
  3.
  Gör typ stå ut med någon av de förinställda "Styles". Gå till "Window" och välj "Styles". Den "Styles" paletten visas med standarden presets. Om det inte finns många visas kan du lägga till fler i palett genom att gå till den lilla pilen i övre högra hörnet av det och välja andra "färger" ställer längst ner på popup. När du väljer ett, kommer en dialogruta frågar vad man ska göra, så välj "Lägg till". Gör detta för varje "Styles" som tills du har dem alla. Välj sedan en "Style" för att se hur det kommer att visa texten. Om det är nära, men du vill justera den, gå till "Layer"-menyn och sedan "Layer Styles. "
  4.
  Lägg till grafik eller bilder till din banner. Du kan öppna förformaterade bilderna genom att gå till "File" och "Öppna". Du kan antingen använda Kommando-A för att "Markera allt" och Kommando-C att "Kopiera" från bilden, klicka sedan på din banner fil och använda kommando-V "Klistra in," eller helt enkelt, kan du klicka, håll och dra någon bild från en fil till en annan i Photoshop på Mac. Alla dessa skapar en ny "lager" så att du kan flytta dem oberoende av varandra.
  5.
  Platta bannern genom att gå till "Layer" och "Flatten Image" före utskrift. Infoga sedan slutet av din pappersrulle i skrivaren, gå till "File" och sedan "Skriv ut. " I "Skriv" i dialogrutan, välj "Liggande"-knappen och klicka sedan på "Utskriftsformat. " Detta gör att du kan instruera skrivare att skriva ut rätt storlek. Eftersom du skriver ut i liggande läge, kommer dimensionerna vändas. Så, i "Utskriftsformat" popup, gå till "Pappersstorlek" och sedan "Hantera anpassade storlekar. " I detta popup, ställ in "Bredd" till 8. 5 inches och "höjd" till 120 inches.

  Tips och varningar


 • Bortsett från program som du kanske redan har, finns det några nedladdningsbara, banner-making- specifika paket som finns tillgängliga.

Previous:hur du exporterar HTML-tabell till Excel Next:hur man gör en CAT5 korsad kabel

Relaterade artiklar


 • hur man använder en sata hd i en äldre PATA laptop
 • hur man får in i bios för en Toshiba laptop
 • hur man avgör processor temperaturer
 • hur man bygger en snabbare dator
 • hur man läser CPU temperatur och disken information
 • hur man fixar en widescreen-visning på en dator för att passa i fönstret
 • hur du ställer in min Canon-skrivare på min dator
 • hur man skriver ut på Slim DVD skär
 • hur du ansluter min Acer Aspire till en extern bildskärm
 • Hur vet jag när min dator behöver ett nytt batteri?