Dator > Hur komprimera DVD-filmer på en mac

 • Hur komprimera DVD-filmer på en mac


 • Det är möjligt att lagra alla dina DVD-filmer på en hårddisk (intern eller extern) på din Apple Macintosh-dator, på detta sätt kan du spela dem när som helst, utan att behöva ladda den fysiska skivan. Processen skulle dock ta en upp mycket hårddiskutrymme om du inte först komprimera filmfiler. Komprimera standard VIDEO_TS DVD-format till en MPEG-eller MP4-format kommer att spara mycket utrymme på hårddisken. Till exempel "Robot" avsnitt av "Doctor Who"-serien tar upp 7,79 GB på en hårddisk i standard DVD-format. Efter komprimering, intar det 1,5 GB ledigt hårddiskutrymme

  Du behöver:.
  Apple Macintosh-dator
  . Mac the Ripper programvara.
  HandBrake komprimeringsprogram.
  iTunes eller QuickTime.
  Extern hårddisk.


  1.
  Ladda ner den kostnadsfria exemplar av Mac the Ripper version 2. 6. 6 (Se avsnittet Resurser för en länk till nedladdningssida). Kopiera programmet till din "Program" mappen och sedan dra ikonen till Dock. Sätt i DVD som ska kopieras till din DVD-enhet (intern eller extern) och starta Mac the Ripper.
  2.
  Spara DVD skiva bild till din hårddisk. I Mac the Ripper, gå till "File" och sedan "Spara till". I webbläsaren pop-up, utse där du vill spara på DVD-skivan bilden.
  3.
  Ladda DVD HandBrake komprimeringsprogram (Se avsnittet Resurser för en länk för att ladda sidan) . Öppna HandBrake: Programmets gränssnitt ser ganska komplex, men standardinställningarna fungerar för de flesta DVD-filmer du vill komprimera. Du kan experimentera med några av de anpassade inställningar, men för det mesta, lämna dem som de är.
  4.
  Välj den sparade skivavbilden av filmen genom att klicka på knappen "Källa" i det övre vänstra hörnet av handbromsen gränssnittet. I popup-webbläsaren, välja film filen du vill komprimera. Då, i den viktigaste delen av pop-up, klicka på knappen "Bläddra", under "Destination". Använd den här webbläsaren för att hitta mappen där du vill att komprimeras filmen att vistas.
  5.
  Klicka på "Start" i HandBrake verktygsfält och komprimeringen börjar. HandBrake kan ta en stund för att komprimera filmen, beroende på processorhastighet och på vilka andra program du har igång samtidigt. Du kommer att veta komprimeringen sker när handbromsen ikonen kommer att studsa på Mac's Dock och en pop-up som säger "Sätt ner den cocktail! HandBrake är klar" visas.
  6.

  Öppna QuickTime och gå till "Arkiv" och sedan till "Open File" för att spela dina komprimerade filmen i detta program. Du kan också spela det via iTunes. Dubbelklicka på ikonen för den filmen du bara komprimerade: Detta kommer automatiskt att öppna iTunes, importera filmen till "Filmer" spellista och börja spela. Vill se filmen i helskärmsläge trycker du antingen på "kommando" + "F", eller gå till "Visa" och välj sedan "Helskärm. "

  Tips och varningar


 • Varnas för att kopiera DVD-skivor du inte äger är olagligt.

Previous:hur du exporterar HTML-tabell till Excel Next:hur du kör 2 externa hårddiskar med en Mac

Relaterade artiklar


 • hur man byter en HP laptop subnotebook hårddisk
 • Hur lägger jag till en skrivare utan en disk?
 • hur man byter en hp laptop antenn
 • hur ta reda på mitt moderkort socket
 • hur man använder kameran på ett CN3 bärbar dator
 • topprankade bläckstråleskrivare
 • hur man fixar en högt fläktljud i en Dell-dator
 • hur man spelar in scener från DVD till en PC
 • Hur man använder en POS kassasystem
 • hur du justerar grafikkort på min pc