Dator > topprankade bläckstråleskrivare

 • topprankade bläckstråleskrivare


 • med en kvalitet skrivaren fortfarande har sina användningsområden, även med de miljömässiga och tekniska utvecklingen ledde i riktning mot en papperslös värld. Medan vissa användare väljer laserteknik, många går med bläckstråleskrivare, som reproducerar en digital bild med hjälp av bläckpatroner. Det finns många modeller att välja mellan, men några sticker ut över resten när det gäller kvalitet.

  Canon Pixma IP 4700

  På $ 100 (i oktober 2009), är Canon Pixma IP 4700 en stor blandning av värde och kvalitet, skriva ut en bild, grafik och text med samma förmåga. Den här skrivaren erbjuder även två facken för vanligt papper och fotopapper, hjälper användarna att få ut det mesta av sin flera syften uppsåt. En nackdel är att en uppsättning av fem ersättare bläckpatron är ungefär $ 60, vilket inte är ovanligt för bläckstråleskrivare.

  HP Deskjet D1660

  Trots ett bra alternativ för dem som har en budget i behov av en skrivare ($ 30 som 2009), är HP Deskjet D1660 inte lika slag för plånboken när det gäller att ersätta bläckpatroner ($ 30 för två). Det är en mycket grundläggande skrivare, med bara en svart och en trefärgad bläckpatron, även om utskriftskvaliteten imponerad enligt Consumer Search. Som en av de minsta, lättaste skrivare som finns tillgängliga, det ger massor av fördelar för användare som inte behöver en massa extra funktioner i en skrivare.

  HP Photosmart D7560

  Som namnet antyder, HP Photomsart D7560 är perfekt för utskrift högkvalitativa bilder, men också hanterar text fint också. Det ger också en LCD-skärm för förhandsgranskning bilder innan utskrift, och den levereras i form av en pekskärm gränssnitt för dem som inte är vana att arbeta med tryckprocessen. Med snabba utskriftshastigheter, utöver den höga kvaliteten, gör det ett bra alternativ för dem som har lite extra pengar att spendera ($ 150 för skrivaren, $ 50 för att ersätta alla fink bläckbehållare som för sent 2009).

  Epson Stylus Photo 1400

  För dem som söker den top of the line kvalitet vid fotoutskrifter, är Epson Stylus Photo 1400 där sökningen slutar. Huruvida utskrift i svartvitt eller färg, levererar den här skrivaren konsekvent bilder fotolabbkvalitet. Några nackdelar är priset ($ 275 per 2009), desto mindre imponerande text endast utskrift och avsaknaden av en LCD-skärm funktion för utskrift förhandsvisningar.

  HP Officejet 6000 trådlös

  På $ 90 (2009 prissättning), är HP Officejet 6000 en prisvärd, höghastighets-skrivare konstruerad för att användas i ett nätverk. Med flera företag friendly funktioner, som möjligheten att automatiskt skriva ut på båda sidorna av papperet samt trådlös anslutning och ett miljövänligt bläck energibesparande funktion, är detta en idealisk skrivare för ett kontor setup. Det finns också en $ 80 utgåva för de som hellre vill spara lite extra pengar än har det trådlösa alternativet.


Previous:hur du exporterar HTML-tabell till Excel Next:hur man bränner en DVD DL på en Super Multi-enheten

Relaterade artiklar


 • hur man raderar en hårddisk med XP installerat
 • hur du ansluter min dator till min RCA TV
 • hur man radera en dators hårddisk för att kunna sälja
 • hur man byter CD-enheten i en port bärbar dator
 • Vad betyder kvm står för?
 • compact flash-kort kontra SD-kort
 • Hur man använder en POS kassasystem
 • hur du kan få en back dator tangent på ett tangentbord
 • hur man byter en cpu på ett moderkort
 • hur man använder 3G för internet