Dator > hur du tar bort skrivskydd från en Toshiba flashminne

 • hur du tar bort skrivskydd från en Toshiba flashminne


 • Samtidigt som man försöker att formatera en Toshiba flash-enhet, kan du få ett felmeddelande på vissa villkor som anger att enheten inte kan formateras eftersom den är skrivskyddad. Om det inte finns en fysisk skrivskyddsflik på flash-enheten, kan detta hända för en rad andra skäl. Av dessa är de vanligaste är att enheten är indexeras av Windows eller som ett verktyg som heter U3 Launchpad används på enheten. Rätta till dessa frågor eller använda ett verktyg från tredje part för att formatera din Toshiba flash-enhet.

  Avaktivera Sök Indexer


  1.
  Tryck på "Ctrl", "Alt" och "Delete"-knapparna samtidigt.

  2.
  Klicka på "Starta Aktivitetshanteraren. "
  3.
  Klicka på "SearchIndexer. exe "klicka sedan på" Avsluta process "-knappen. Försök att formatera enheten igen. Om problemet kvarstår kan det bero på flash-enheten har" U3 Launchpad, "en funktion som finns på en dold partition enhet och tillåter program och inställningar ska sparas på flash-enheten i stället för den lokala datorn. Fortsätt till avsnitt 2.

  Ta bort U3 Launchpad


  1.
  Ladda U3 Launchpad Removal Tool från länken i "Resurser"-avsnittet. Trots att verktyget distribueras av SanDisk, det fungerar även på Toshiba-minnen. Utdrag verktyget till valfri plats.
  2.
  Kör "launchpadremoval. exe. " Om Toshiba flash-enheten är isatt och det inte har U3 Launchpad funktionen får du ett meddelande om "Mata in ett U3 smart drive. " Stanna här och gå vidare till avsnitt 3 för att formatera hårddisken med hjälp av en tredje part verktyg.
  3.
  Klicka på "Nästa" genom anvisningarna för att ta bort U3 Launchpad från din USB-sticka. Om verktyget tillåter att du fortsätter förbi det första steget, betyder det att din flash-enhet har U3 Launchpad. När du tagit bort det, kan enheten vara formaterade framgångsrikt.

  Använda en tredje part Formatera Utility


  1.
  Ladda HP USB Disk Storage Format Tool med hjälp av andra länk i "Resurser"-avsnittet. Även detta verktyg är distribueras av HP, kommer det att fungera på Toshiba-minnen. Installera verktyget och sedan starta den.
  2.
  Välj Toshiba flash-enheten från "Device" drop-down menyn och välj sedan ett filsystem. I de flesta fall är FAT32 det filsystem som rekommenderas för USB-minnen.
  3.
  Klicka på "Start"-knappen. Den enhet som ska formatera framgångsrikt.


Previous:Hur nederlag jag musmattan på en bärbar dator när du använder en extern mus? Next:hur man byter trådlös antenn på en HP laptop

Relaterade artiklar


 • Windows 7 Tablet PC-funktioner
 • hur man kan kontrollera bläcknivån i en HP-patron
 • hur man väljer offsite data backup-tjänster
 • hur man får bilder av av en Kodak funsaver kamera & på din dator
 • hur man läser tidningen på IPAD
 • hur man hyra en bärbar dator eller
 • hur du tar bort HP-enheter
 • vad är kostnaden för inkjet vs laser?
 • hur indentify vad ljudchip på moderkortet är
 • hur man får webbhotell billiga