Dator > hur man skapar bärbara arbetsstationer

 • hur man skapar bärbara arbetsstationer


 • Många företag har upptäckt att inrätta datorbås kan öka sina resultatsiffror. Från kaféer till hotell, har många smarta företag fann att ge datorn tillgång till sina kunder är ett utmärkt sätt att bygga lojalitet och uppmuntra kunderna att spendera mer i sina anläggningar. Många kontor har också funnit att ställa upp några datorbås för arbete-at-home användare ger dessa arbetstagare att underlätta för kontorsmiljö samtidigt som besparingar i samband med distansarbete. En kiosk tillåter arbetstagare som vanligtvis telecommute att ansluta till företagets resurser när de måste vara på plats för möten och andra speciella evenemang

  Du behöver:. .
  Bärbara datorer
  Skrivbord eller skåp.
  Bildskärmar.
  Tangentbord och möss.
  Dockningsstationer.


  1.
  Bestäm den bästa placeringen för den bärbara datorn arbetsstationer. För en upptagen kafé, kanske den optimala platsen vara ett hörn av matsalen, medan ett hotell kanske vill använda ett separat rum där tillträdet kan kontrolleras med en rumsnyckel.
  2.
  Se till att varje arbetsstation har nätverksåtkomst, antingen via ett trådlöst CAT5 kabel eller via ett trådlöst nätverk. Var noga med att arbetsområdet är bekväma för kunderna och arbetstagarna att använda. Om företaget inrätta kiosker redan har ett lokalt nätverk, kan dessa kiosker bara vara ansluten till det befintliga nätet. Om ett nytt nät behövs, kan den lokala telebolag eller kabel-leverantör tillhandahålla någon utrustning som behövs.
  3.
  Konfigurera en dockningsstation i varje laptop arbetsstation. Dessa dockningsstationer kan köpas från datortillverkaren och från elektronikaffärer. En dockningsstation låter den bärbara datorn att använda en extern bildskärm, tangentbord och mus. Många användare hitta de små bärbara skärmen och tangentbordet tröttsamt efter ett tag, och med ett externt tangentbord och bildskärm kan göra det lättare för dessa användare att arbeta.

  Vill ställa upp dockningsstationen, hitta en bekväm plats på skrivbordet, placera dockan på plats och anslut nätsladden. Sedan ansluter en extern bildskärm till den blå bildskärmsporten och ett tangentbord och mus till två av USB-portarna. Dockningsstationen kommer att ha ett fack i fronten för att hålla den bärbara datorn på plats. För att placera den bärbara datorn till dockningsstationen användare får helt enkelt stänga locket och skjut den bärbara datorn i till bryggan tills det klickar.
  4.
  Fäst en skrivare till dockningsstationen vid varje laptop arbetsstation . Med en vanlig skrivare tillgänglig kommer att göra det enklare för användare att arbeta. För att ansluta en USB-skrivare till en dockningsstation bara att ansluta kabeln till en ledig USB-port på dockningsstationen. Vissa dockningsstationer har också en stor röd parallellkontakt för äldre stil skrivare. En billig bläckstråleskrivare räcker för de flesta arbetsstationsinstallationer.
  5.
  Bestäm hur tillgången till arbetsplatser kommer att kontrolleras. Företag kan placera sina arbetsplatser i ett låst separat rum och kräva arbete-at-home användare att logga in med receptionisten när de behöver vara på plats för möten och andra evenemang. Caféer kan tilldela separata konton och lösenord och ge dem lösenord till kunderna. Hotell kan styra åtkomst genom att kräva hotellets gäster att dra sitt rum nycklar.


Previous:Hur nederlag jag musmattan på en bärbar dator när du använder en extern mus? Next:vad rekommenderas specifikationer för en bärbar dator som används för fotoredigering?

Relaterade artiklar


 • hur man kan återställa en HP Image
 • Hur konvertera en windows ttf till Mac
 • hur man återställer Apple IPAD
 • hur man undviker behovet av Hard Drive Recovery
 • hur man använder en flash-enhet som en dator åtkomstnyckel
 • hur du trådlöst ansluta en dator till en annan bildskärm
 • hur man konfigurerar en surfbräda sb3100 kabelmodem
 • Hur vet du vilken CPU är i datorn?
 • hur man väljer ljudingång på MacBook Pro
 • hur man använder tre grafikkort med vista