Dator > topp rekommenderade skrivare

  • topp rekommenderade skrivare


  • Upp rekommenderas skrivare som betygsatt av företag som CNET bl. a. maskiner som kan hög kvalitet utskrift, kompakt fotografiska förmågor, tillförlitliga bläckstråleutskrifter och multi-tasking. Rekommenderad skrivare har användarvänliga kontrollpaneler, digitala displayer och en rad utskriftslägen.

    Epson Stylus NX515

    Epson Stylus NX515 är svart och har en kornig konsistens som skyddar locket från fingeravtryck. Skrivaren är kompakt, krymper ner till en storlek av 5 inches med facken indragna. Funktionsknappar inkludera en strömbrytare en riktad pad för meny och knappar för setup, display, stoppa och starta. Ytterligare funktioner inkluderar kontroll knappar för kopiering och scanning. Det finns även minneskort läsare. Det finns flera förinställda utskriftskvaliteten transportslag såsom utkast, text, bild och foto.

    Lexmark Impact S305

    Lexmark Impact S305 övre lucka funktioner små hål, en glänsande grå kant och en svart overlay. Skrivaren har en stor makt knapp, en setup nyckel och en färg /svart-läge växlingsknapp. Det finns en 2-tums digital bildskärm med bryggan kontrolldosan och tre extra knappar funktionen för kopiering, skanning och funktioner foto. Alla knapparna är belysta för att arbeta i svagt upplysta områden.

    Hewlett-Packard Office Jet Pro 8500

    Hewlett-Packard Office Jet Pro 8500 är en allt-i-ett bläckstråleskrivare trådlös skrivare. Den har en 50-arks automatisk dokumentmatare och en stor scanner vik. Den Pro 8500 har en vit yta med grå paneler och en svart cockpit i centrum. Andra funktioner inkluderar en digital display och meny-knappen Alternativ kontroll för kopiering, faxning, skanning och funktioner foto. Frontpanelen har en full telefonnummer knappsats för användning i Fax-läge.

    Hewlett-Packard Color Laser Jet CP2025n

    Hewlett-Packard Color Laser Jet CP2025n är grå med utdragbar lådor. Den har en kontrollpanel med digital display för varningar och toner grafik nivå. Skrivaren primära funktioner styrs av en vänster och höger riktningsknapp med en stoppknapp. Det viktigaste papper utmatningsfacket är längst ner på skrivaren och kan innehålla upp till 250 pappersark. En annan funktion är den automatiska papper avkänningsläge som ser papper väljs från rätt fack för utskriftsjobb som har valts.


Previous:Hur nederlag jag musmattan på en bärbar dator när du använder en extern mus? Next:laserpapper vs bläckstråleskrivare





Relaterade artiklar


  • hur du skriver ut från din bärbara dator
  • Hur berätta om Jag behöver ett nytt skrivarhuvud
  • hur du säkerhetskopierar musikfiler på en flash-enhet
  • dator ritning metoder
  • Lägga till en andra hårddisk till en bärbar dator
  • Hur du tar ut den interna batteri från en laptop
  • Hur får jag min cd föraren att fungera igen?
  • hur du skyddar bläckstråleutskrifter från UV-
  • HP laserskrivare problem med magasin 1
  • hur du ansluter en video AV-mottagare till en bärbar dator