Dator > Vilken storlek solpaneler för att köra Mac PowerBook laptop

 • Vilken storlek solpaneler för att köra Mac PowerBook laptop


 • Använda solenergi för att ladda din Mac Powerbook bärbara dator är en bra lösning om du planerar en backpacking resa utanför nätet eller reser till tredje världen där en stabil strömförsörjning inte kan vara tillgängliga. Det är också ett bra val om du är fast beslutna att leva en grön livsstil. Solljus är gratis, och utnyttja kraften i solen för vardagliga sysslor är ett bra sätt att minska din klimatpåverkan

  bestämma din budget

  Räkna ut hur mycket pengar du skulle kunna spendera på en sol lösning för att ladda din laptop. Solljus är gratis. Tyvärr solpaneler är notoriskt dyra. I den övre delen, ca $ 800 och uppåt, är tunna solpaneler som direkt ansluter till din Powerbook för laddning. Vid nedre änden, ca $ 250 och uppåt, är små solpaneler med olika adaptrar som kan användas för en partiell akut ladda. Priserna är som i början av 2010.

  Bestämma hur du ska använda solpaneler

  Om backpacking, kan du gillar solpaneler som ska sys in en ryggsäck datorväska så panelerna kommer ladda medan du vandrar . Storlek och vikt kan vara en fråga för resor, men vikten spelar ingen roll om du kommer att använda solpaneler hemma. Bestäm om panelerna behöver direkt kopplas till din laptop, eller om de kan lagra energi i ett batteri som sedan kan anslutas till datorn för uppladdning.

  Välj en Solar Energy Solutions

  När du räkna ut hur mycket du är villig att spendera och vilken storlek, vikt och resor begränsningar du kan ha, kan du sy ihop en solenergi lösning för att köra datorn laptop. Powerbook använda 58 watt för cirka 5,5 timmars batteritid. För att helt ladda upp din Mac laptop, måste du köpa solpaneler som ger cirka 58 watt.
  Ett företag, MCT, producerar en fast monterad Mac laptop solpanel som utgångar 60 watt och är storlek 30 inches med 26,5 inches och är 1,5 inches tjock.
  ett annat företag, QuickerTek, producerar en flexibel, tunn solcell kallas Apple Juicz att avgifterna Mac datorer. Apple Juicz är storlek 60 från 42 inches när den är helt ovikt och levereras i en ryggsäck fall som också håller din bärbara dator. För extrema miljöer kan du även spel ner de fyra hörnen av solcellen så att den inte blåser bort.
  Du ska bara investera i solpaneler om du reser till eller bor i ett område med riklig solljus. Det tar timmar i oavbrutet solsken för att lagra tillräckligt med ström för att ladda datorn. Till exempel tar Apple Juicz fem timmar av solljus för att ladda din laptop. Mindre paneler kan ta upp till 14 timmars solljus under en enda laddning.


Previous:Windows 7-kompatibel dockningsstationer Next:Vilka är de viktigaste delarna av en dator?

Relaterade artiklar


 • hur man kan spara musik på en extern hårddisk
 • hur man startar en CD vid uppstart
 • den bästa förpackningsmaterial för moderkort
 • hur man fyller bläck huvuden
 • hur man upptäcker dator spionera på en Mac
 • hur man startar upp ett uppringt internet
 • användningsområden för gamla intel imac
 • hur man reparera en Deskjet-skrivare
 • definition av primär partition
 • hur man byter en mac lösenord