Dator > den bästa förpackningsmaterial för moderkort

 • den bästa förpackningsmaterial för moderkort


 • Moderkortet har en dator avgörande behandlingen komponenter. Det är i allmänhet den mest ömtåliga (och värdefulla) hårdvara i systemet. Uppgiften att packa en separerad moderkort är känslig. Om paketet skall transporteras av en tredje part, måste du räkna med att det kommer att bli maskin-hanteras, tappas väderexponerats eller på annat sätt illa någon gång under sin resa. Om inte den bästa förpackningsmaterial används korrekt är risken för skador mycket stor

  Det finns tre komponenter för att framgångsrikt packning ömtåliga elektroniska produkter:. Dämpning, boxning och tätning.

  Du behöver:
  Computer
  . Windows XP installationsskivan.
  2GB eller större USB-minne.
  WinToFlash.

  Dämpning

  Om moderkortet har tillverkats och detaljhandeln som en separat del, och den ursprungliga förpackningen är fortfarande tillgängliga, är detta alltid den bästa "första lagret" av förpackning. Om moderkortet har tagits bort från en dator och /eller originalförpackningen inte är tillgänglig, måste du först linda och kudde komponenten.

  Helt wrap eller omsluta moderkort baserat på polyeten plast och tejp. Du kan också använda en tjock zip-lock påse stil lagring. Detta skyddar komponenten från lösa partiklar och damm, samt fukt i händelse av exponering för regn eller snö.

  Den bästa metoden för dämpning är standard bubbelplast. Använd minst 6 till 7 lager av 3/16-inch (små) bubbelplast, se till att alla kanter ordentligt mildras. Använd tydlig förpackning tejp för att hålla förpackningen på plats.

  Det är också möjligt att använda skum svepa över plast, men bubbelplast är branschstandard bästa praxis.

  Boxning

  Om du använder den ursprungliga tillverkarens förpackning, och det är en solid papp eller plast konstruktion är en enda yttre låda typiskt tillräckliga. Om du har använt bubble-wrap eller skum som stoppning, ska du använda två rutor (rutan i rutan).

  Den inre rutan kan vara något enkelt kartong konstruktion som helt omsluter moderkortet och stötdämpning. Moderkortet ska vila stadigt innanför den inre rutan, det måste inte vara lösa eller skaka med boxen. Om rutan är för stor, lägga till ytterligare bubbelplast runt moderkortet tills det sätter säkert.

  större yttre rutan måste vara en hög kvalitet, tjock-kartong konstruktion certifierade för sjöfarten. Om du skickar via USPS Priority-eller expresspost, FedEx, UPS eller andra stora flygbolag, lämpliga rutor är tillgängliga gratis. Du kan få dem via sina webbplatser eller från sina försäljningsställen och platser sjöfart. Om du är egen sjöfart, frakt lådor är normalt tillgängliga via samma kontor butiker (Staples, Office Max eller Office Depot) och försäljningsställen (Costco eller Sam's Club) som säljer bubbelplast.

  Placera den inre rutan innanför den yttre rutan. Den yttre rutan måste fyllas med frigolit, lösfyllnadsprodukter jordnötter, eller stora (1/2-tums) bubbelplast för att säkerställa att den inre rutan inte flytta runt inom den yttre rutan. Om du kan skaka den yttre rutan utan inre rörelse, är ditt moderkort säkert packat.

  Sealing

  stänga och försegla den yttre rutan med på minst 2 till 3 band av tryckkänsliga 2-tums tydlig förpackningstejpen. Tejpa alla skarvar och klaffar på både toppen och botten av lådan.

  Det är också lämpligt att bifoga en extra etikett eller ett visitkort med din adress och telefonnummer, samt mottagarens adress och telefonnummer innanför den yttre rutan innan tätning det.


Previous:Windows 7-kompatibel dockningsstationer Next:kan du installera iTunes på externa hårddiskar?

Relaterade artiklar


 • den bästa externa hårddiskar för en MacBook
 • hur man byter en LCD på en Toshiba
 • hur du tar bort ett chip från ett styrkort
 • hur du tar bort en extern HD på en Mac
 • hur du uppgraderar till Microsoft Windows 7
 • Hur konvertera mitt USB till en seriell port
 • beskrivning av Intel processorer
 • hur man byter primär och sekundär bildskärmar
 • hur du överför musik från en CD-skiva till en diskett
 • hur du säkerhetskopierar filmfiler på en flash-enhet