Dator > hur man skriver en inf-filen för min blixt driva

 • hur man skriver en inf-filen för min blixt driva


 • INF-filer är skrivna av programmerare som vill bearbeta giltiga poster till datorns register, auto-starta ett önskat program eller komplettera installationen av en körbar fil. Kort sagt, en. INF en instruktions filtyp som syftar till att berätta för en dator vad göra med tillhörande filer. Med andra ord är de används för att automatisera processer. Under senare år har flyttbara media, t. ex. USB-flash-enheter, blivit populärt minnen för INF-filer, eftersom många enheter är tillräckligt stora för att lagra hela program. Som sådan kan en INF-fil skapas direkt på ett USB-minne och sedan programmeras för olika ändamål

  Du behöver:. .
  Windows Anteckningar
  USB-minne.


  1.
  Sätt i USB-flash-enheten i en ledig USB-port. Din dator ska automatiskt upptäcka den nya enheten och ger flera alternativ som grundar sig på filer som lagras på enheten.
  2.
  Klicka på "Öppna mappen och visa filer. " Windows Explorer öppnas till din flash-enhet rotkatalog.
  3.
  Högerklicka i flashminnet akt fönster. Se till att du inte klickar på en befintlig ikon. En snabbmeny visas.
  4.
  Placera musen över "Ny" och sedan i sub-snabbmenyn klickar du på "Textdokument". En ny textfil visas markerad i explorer fönstret väntar för dig att namnge den. Använd inte namn det ännu, utan lämnar det vid standardnamnet och tryck "Enter".
  5
  Högerklicka på den nya textfilen. . Den sammanhangsberoende menyn visas. Klicka på "Egenskaper" och egenskaperna visas.
  6.
  Med fliken "Allmänt" i sikte, klicka på filen rutan namn inträde ligger till filens ikon. Radera hela namnet och infoga ett unikt filnamn. I detta exempel namnet på den nya filen "example. inf. " Det är mycket viktigt att du stat ". Inf" i slutet av namnet för att förhindra den från att spara på som en textfil. Tryck på "Enter".
  7.
  Ett fönster visas som varnar dig att du ändrar filnamnstillägget och det kan blev obrukbara. Klicka på "Ja". Fönstret Egenskaper stängs och ikonen i enhetens Explorer-fönster kommer att ändras för att återspegla den nya filtypen.
  8.
  Klicka på ditt nya ". inf "fil att öppna den. Anteckningar för att öppna din tomt" Inf. "file. It är upp till dig att programmera din flash-enheten är" Inf. "filen. Många människor använder det för att skapa en" autorun. inf ", medan andra använder den att automatisera andra processer. se Resurser för exempel på en ordentlig programmering språk och syntax som du skriver din "Inf. " fil för ditt ändamål.

  tips och varningar


 • Vad du programmera din "Inf. " fil för att automatisera, det är bästa praxis till att omfatta "noteringar" antingen i filen eller en separat "readme. txt "filen. gör det kan du dokumentera syfte och försäkra en annan användare som skadlig kod inte injiceras i deras system.
 • noggrant utvärdera eventuella" Inf. "fil som du inte har skapat, eftersom de ofta används för att installera spyware, malware och virus.
 • efter att du "Inf. " fil, ändrar inte den tillbaka till en ". txt" filen. Du kan öppna "Inf. " filer och redigera dem i Anteckningar utan att ändra bolagsordningen. Om du gör det, då systemet inte kommer att känna igen filen som en system fil och filen kommer inte att tillåtas att fungera.

Previous:Windows 7-kompatibel dockningsstationer Next:Hur man överför filmer till flash-enhet

Relaterade artiklar


 • fördelarna med effekten skrivare
 • Hur du använder Bluetooth för att ansluta en LCD-projektor
 • det bästa sättet att rengöra en klibbig CD-fack
 • hur du kör flera skärmar
 • hur man konfigurerar ett NVIDIA räd
 • förteckning över ATI-grafikkort
 • hur man uppgraderar bildskärmsdrivrutiner
 • hur man läser böcker om IPAD
 • skrivardelning problem
 • hur du ansluter en MacBook till en större skärm