fördelarna med effekten skrivare
Dator > fördelarna med effekten skrivare

 • fördelarna med effekten skrivare


 • Impact tryck, även känd som matrisskrivare utskrift, brukade vara den dominerande typen av skrivaren innan icke-effekt skrivare, som laserskrivare, infördes i mitten av 1980-talet. Det finns faktiskt två typer av teknik som gör intryck utskrift-fullt utvecklade utskrift av tecken och matris utskrift. I det förstnämnda är hela karaktären tillverkas i ett enda slag, i det sistnämnda, är det tecken som produceras av en rad effekter som producerar punkter som utgör tecknet som helhet. Även inverkan skrivare har fallit i onåd som den mest populära skrivaren, finns det fortfarande många fördelar med att välja en inverkan skrivare över en bläckstråle-eller laserskrivare.

  Kostnad

  Nedslagsskrivare är den billigaste utskriftsteknik, och senaste framstegen fortsätta att förbättra och förstärka denna. De har både den billigaste pris per sida och skrivare själva tenderar att vara överkomliga på grund av enkelheten i tekniken, som består av ett styrdon som påverkar band att göra ett märke på papper.

  Tillförlitlighet

  Nedslagsskrivare är kända för sin tillförlitlighet och för sin förmåga att arbeta under svåra förhållanden och miljöer, såsom värme, kyla, fukt och damm, utan att brytas ned. Deras teknik är mindre känslig än bläckstråle-eller laserskrivare, så att de kräver mindre underhåll och har operativa frågor mindre ofta.

  Program

  Nedslagsskrivare förmåga att skriva ut flersidiga dokument som blanketter och karbonkopior och deras streckkod utskriftskapacitet är oöverträffad av lasrar och bläckstråleskrivare. Dessutom är de idealiska för dataloggning eftersom de kan använda rullar av papper istället för att bara enstaka sidor. Nedslagsskrivare kan också användas för att skriva ut på värmekänsliga etiketter och för kondenserad trycksakerna.

  Performance

  Förutom att vara lågt underhåll och tåla tuffare behandling har inverkan skrivare förbättrad prestanda i miljöer. Till exempel, även om deras utskriftskvaliteten kan vara lägre än dyrare laserskrivare, de kan skriva ut i hög hastighet. Detta är en fördel i miljöer där tryck kvantitet är viktigare utskriftskvaliteten. Dessutom gör bandet teknik som används inverkan skrivare användbar i miljöer där det är ovanligt utskrift. En påverkan skrivarens band torkar inte ut lika snabbt som andra typer av skrivare, så det stannar effektiv längre, även när den inte används.


Previous:Windows 7-kompatibel dockningsstationer Next:hur man kan kontrollera historia Printer Spooler

Relaterade artiklar


 • Hur kontrollerar jag en CMOS för batteriladdning?
 • hur du formaterar en USB Micro-enhet
 • förklaring av en dator moderkort elanslutning
 • hur man rengör en bärbar AC adapter
 • hur man hittar en nätverksenhet med en MAC-adress
 • hur man hittar en kompatibel bärbar hårddisk
 • hur man gör en bootbar USB från en CD
 • hur man kan kontrollera historia Printer Spooler
 • hur man fixar scanner damm på ett glättat
 • hur man uppgraderar firmware på en skrivare från en dator