Dator > Averatec anteckningsbok uppstart problem med batteri

 • Averatec anteckningsbok uppstart problem med batteri


 • Averterec Batterier till bärbara datorer Lithium Ion (Li-Ion) batterier, som kan ge och utspänning på 11,1 volt likström när AC nätadaptern till den bärbara datorn inte används varelse. Batteriet är inhysta under den bärbara datorn på ett lättillgängligt batteri bostad. Averterec batterier kan ibland bli defekt på grund av fel, mänskliga fel och problem hårdvara

  Du behöver:.
  Installationsdisketten

  Svaga eller icke uppladdningsbara batteri

  En svag. eller icke-uppladdningsbart batteri kan påverka hur en Averterec laptop fungerar under uppstart-fasen av den bärbara datorn. Under livslängden för en bärbar dator, batterierna blir svaga och kommer inte att hålla en avgift eller bli "icke-utkrävbar. " Du kan avgöra om ditt Averterec batteriet inte laddas genom att gå till Kontrollpanelen i Windows och tittar på batteriet monitorn. Om batteriet inte laddas när adaptern är inkopplad, då är det dags att köpa ett nytt batteri Averterec.

  Problem med överhettning

  När en Averterec batteriet överhettas kan det orsaka skador på moderkortet eller moderkort . Tecken på överhettning kan vara en vanligtvis hög temperatur som kommer från batteriet bostadshuset. Uppvärmning problem kan också manifestera med batteriet av en liten liten surrande ljud med Averterec batterier. Överhettning problem kan orsaka att datorn inte att starta upp operativsystemet och kommer att avge en serie av tonstötar från moderkortet. Den bästa lösningen är att köpa eller installera en annan Averterec batteri för att se om problemet kan kopieras. Om så är fallet, ta in den för en kontroll på närmaste datorbutik.

  Elektriska /moderkort Problem

  Averterec moderkort problem kan leda till problem med batterier som orsakar systemfel på boot etableringsfasen. Moderkortet är den viktigaste enheten att linjerna elektriska impulser till andra enheter. Batteriet drivs med får spänning från en regulator som är fäst enheten batterihuset. Om regulatorn inte får tillräckligt med ström kan det förkorta span batteriets livslängd. Moderkort diagnostik kan genomföras för att avgöra om rätt spänning som löper genom styrelsen att alla enheter inklusive batteri bostadshuset.

  Batteri bostad

  Om en Averterec batteri inte fungerar, kontrollera kontakterna insidan av batterifacket enhet. Det sätt som Averterec bärbara datorer tillverkas, kan damm samlas lätt i batteriet bostaden. De kontakter som ansluter från batteriet till batteriet bostaden ska vara fritt från damm som söker sig till detta område. Smutsiga kontakterna kan påverka batteriets prestanda och förkorta batteriets livslängd. Se till att du rengör både kontakter, dina Averterec batteri kontakt på batteriet och batteriet bostad på den bärbara datorn.

  Windows kontrollpanel (Power Management)

  Averterec batteri problem kan följa av beteckningen som anges i Kontrollpanelen i Windows inställningar för strömhantering. Power Management inställningen kan konfigureras för att använda maximal, medium eller låg batteri. Höga inställningar kan tömma batteriet om du använder din bärbara dator utan nätadapter. Det är en bra tumregel att lämna denna inställning i standardinställningen när du använder din bärbara dator. Om batteriet inställningen i Power Management-modulen ligger på hög och batteriet är defekt, kommer Windows-program har en hård tid i boot-up fasen om inrättande av ett Windows-operativsystem session.


Previous:Hur fyller jag en färgpatron på Canon Pixma IP 1200? Next:hur man bygger en dator club

Relaterade artiklar


 • hur man rengör Alienware laptop fans
 • hur man gör en liten datorskärm
 • hur man blandar låtar tillsammans på en CD
 • hur man kan kontrollera bläcknivån i XP
 • hur du lägger till minne till en HP dv8000
 • hur man tabba igenom öppna program
 • hur du ändrar BIOS på en HP laptop
 • typer av tråd kontakter
 • Hur fyller du en HP 6300 bläckpatron?
 • hur du ansluter min laptop till min bil