Dator > Epson Stylus C84 skrivarproblem

 • Epson Stylus C84 skrivarproblem


 • Du behöver:
  bläckpatron
  . Ink refill kit.
  Plastspruta.
  Tape.
  Sax.
  Platt föremål för nyfikna.
  Skrivaren.

  Epson Stylus C84 skrivaren är en allt-i-ett-skrivare som distribueras av Epson. Skrivaren har inte många problem, men de få som den gör går över brukar lösas enkelt. Om du är osäker på hur man fixar alla problem som din C84 skrivare löper över, bör du kontakta Epson kundsupport.

  Windows Vista Status

  Ett vanligt problem med Epson Stylus C84 skrivaren uppstår när en uppgradering till Windows Vista eller Windows 7 inträffar. Med Windows Vista och Windows 7, Status Monitor för halterna skrivarbläck fungerar inte längre. Detta är en drivrutin, och det finns ingen ersättare bildskärm. Det sättet att övervaka bläcknivåerna genom Vista och Windows 7 är att titta på bläcknivåerna inifrån programmet som du skriver ut från. Agera som du ska skriva ut något. I stället för att klicka på knappen Skriv ut, på skrivaren Inställningar. Ibland här knappen är märkt "Egenskaper". När du klickar på knappen kommer det att visa den aktuella bläcknivåerna för skrivaren.

  utskrift inte

  Det finns flera olika skäl till varför Epson C84 skrivaren inte skriver ut. Vissa lösningar är enkla, och vissa är svårare. Vanliga orsaker till detta inträffar är: att skrivaren är avstängd, är skrivaren slut på papper, är skrivaren slut på bläck, papperstrassel eller bortkopplad kablar. Om du är säker på att allt är fullt, ansluten och fungerar korrekt, så problemet kan vara en drivrutin. Ladda ner de senaste drivrutinerna för C84 skrivaren, installera dem och starta om datorn.

  långsam utskrift

  En av de främsta orsakerna till den långsamma utskrifter är överhettning. Om du har skrivit ut stora mängder av sidor, kan skrivaren behöver en paus. Stoppa utskrift och låt skrivaren svalna i ca en timme innan återuppta utskrift. Skrivaren ska också skriva ut långsamt när du använder Windows Vista eller Windows 7. Det kan lösas genom att välja en lägre utskriftskvalitet, defragmentera hårddisken eller starta om datorn.

  Skrivardrivrutiner

  Många av de problem som ses med Epson Stylus C84 skrivare kretsa kring skrivardrivrutiner. Förarna gör det möjligt för skrivaren att kommunicera med operativsystemet. Utan fungerande drivrutiner, kommer skrivaren har alla typer av problem. Du kan hitta aktuella drivrutiner på Microsofts webbplats om du har ett Windows-operativsystem. Du kan också hitta drivrutiner på Epsons webbplats för skrivaren C84.

  Over-rengöring

  Ibland när bläckpatronerna har ersatts i C84 skrivaren, kommer skrivaren fastnar i rengöringsläge. Den rengöringscykel kommer att upprepas om och om igen. Detta bör normalt inte ta längre än fem minuter. Om skrivaren är fortfarande i rengöringen efter fem minuter, stäng av skrivaren och slå på den igen. Om den försöker fortfarande att rengöra skrivhuvuden och patroner, sedan upp den igen och kontakta Epson support.


Previous:nothing Next:hur man byter stora bokstäverna på en Dell-dator

Relaterade artiklar


 • hur man kan kontrollera vem som är ansluten till mitt trådlösa modem?
 • hur man helt radera en hårddisk för gratis
 • hur du ändrar firmware på en Seagate hårddisk
 • Hur konvertera vob till mp4 på en Mac
 • Skillnaden mellan PLC & mikroprocessor
 • hur man håller en bärbar dator batteri vid liv
 • hur man använder s-video på en Dell D600
 • hur man kan bli av ett spooler system app
 • hur man kan öka processorn mätt heltal hastighet
 • hur du lägger till extra fläktar till datorn