Dator > Hur man återskapar en compact flash-enhet

 • Hur man återskapar en compact flash-enhet


 • Compact flash-enheter är mycket praktiskt för att genomföra uppgifter och hanteras automatiskt när de sätts i USB-porten på en Mac eller PC. Ta bort ett compact flash-enhet innan den är ordentligt kastas ut från datorn kan skada filstruktur, vilket gör enheten obrukbar. Du kan reparera filen struktur med hjälp av program som följer med datorns operativsystem. Reparationen kan ske inom några minuter och låter dig igen komma åt filerna på compact flash-enhet.

  Återställning av ett Compact Flash-disken på en Mac


  1.
  Dubbelklicka på ikonen för hårddisken att öppna sin fönster. Rulla ner till "Verktyg"-mappen. Dubbelklicka på "Verktyg"-mappen för att öppna sina fönster. Rulla ner till Skivverktyg programmet. Dubbelklicka på Skivverktyg programmet att starta den.
  2.
  Sätt i USB-kontakten på compact flash-enheten i en USB-port på Mac. Vänta tills ikonen för compact flash-enheten visas i den vänstra kolumnen i Skivverktyg programmets huvudfönster. Klicka en gång på ikonen för compact flash-enheten för att välja det.
  3.
  Klicka på "Första hjälpen"-fliken längst upp i Skivverktyg programmets huvudfönster. Kontrollera "Visa detaljer" ruta i mitten av Skivverktyg programmets huvudfönster.
  4.
  Klicka på "Reparera skiva" knappen längst ner till höger i Skivverktyg programmets viktigaste skärmen. Vänta som Disk reparationer Utility filstrukturen på compact flash-enhet. Klicka på när "OK" i bekräftelsefönstret reparationen har slutförts. Avsluta Skivverktyg programmet.
  5.
  Dubbelklicka på ikonen för compact flash-enheten för att öppna sina fönster. Kontrollera att ikoner av filerna visas i fönstret.
  6.
  Dra ikonen för compact flash-enhet till ikonen för papperskorgen i nedre vänstra hörnet av skärmen. Vänta tills ikonen för compact flash-enheten att försvinna från skärmen. Ta bort compact flash-enheten från USB-porten på Mac.

  Återställning av ett Compact Flash Drive på en dator


  1.
  Hämta en fil återvinning programmet till datorns skrivbord, till exempel den testversion av Undelete (se Resurser ). Dubbelklicka på programmet när det laddas ner. Följ menykommandon för att installera programmet. Starta om datorn.
  2.
  Sätt i USB-kontakten på compact flash-enheten i en USB-port på datorn. Dubbelklicka på ikonen för den fil återvinning program som finns på skrivbordet för att starta den.
  3.
  Klicka på kryssrutan bredvid namnet på compact flash-enhet som visas i en lista på filåterställning programmets huvudfönster. Klicka på "Nästa" knappen för att gå till ett nytt fönster.
  4.
  Klicka på kryssrutan bredvid "root"-mappen ikon i den vänstra kolumnen i fönstret. Klicka på kryssrutorna för alla filer och mappar som visas i den högra kolumnen i fönstret. Klicka på knappen "Spara" för att få upp ett popup-fönster.
  5.
  Klicka på "Spara data till lokal enhet" fliken högst upp i pop-up fönster . Klicka i "Lokala hårddiskar" textfält och navigera i fönstret som visas på skrivbordet. Klicka på "OK"-knappen för att stänga fönstret.
  6.
  Avmarkera "komprimera data" kryssrutan. Klicka på "OK" för att stänga popup-fönster. Klicka på knappen "Spara" i fönstret som fortfarande är på skärmen för att reparera och spara filer och mappar från compact flash-enhet på skrivbordet. Avsluta fil återvinning programmet när alla filer och mappar har sparats.
  7.
  Högerklicka på ikonen för compact flash-enhet som finns på skrivbordet. Välj "Formatera" från popupmenyn. Namn compact flash-enheten i "Name" kolumnen i fönstret som visas. Låt resten av inställningarna ensam och tryck på knappen "Format". Tryck på "OK"-knappen i bekräftelsefönstret när det visas.
  8.
  Dra filer och mappar som fanns i compact flash-enhet och är nu på skrivbordet till ikonen för compact flash-enhet. Högerklicka på ikonen för compact flash-enheten när alla filer och mappar har kopierats. Välj "Mata ut" från popup-fönster. Ta bort compact flash-enheten från USB-porten på datorn.

  Tips och varningar


 • Anslut compact flash-enhet direkt till en USB-port på datorn för mest stabil anslutning, och inte en USB-hubb.
 • inte klickar på ikonen för compact flash-enheten i ett försök att öppna ett fönster för att se dokumentationen har det inuti. Detta kommer bara att ytterligare skada filstrukturen.

Previous:nothing Next:hur man ändrar systemet namnet på HP LJ 4000

Relaterade artiklar


 • Hur ändrar jag mitt headset ljud från mono till stereo med hjälp av Windows Vista?
 • hur man får mer utrymme på din dator
 • hur man ansluter en Dell-dator monitor till en TV med Comcast
 • hur du hittar RTC batteriet i en Compaq Presario 1930 laptop
 • hur man byter RAM
 • hur man kan kontrollera grafikkortet i din bärbara dator
 • hur du tar bort skrivskyddet på mitt microSD-kort
 • Hur gör jag manuellt sätta min skärm i viloläge?
 • hur man ansluter en HP 4300 till en ny laptop med vista
 • hur tyst pc fans