Dator > Hur ändrar jag RAM-minnet i en Dell Inspiron 1521 laptop?

 • Hur ändrar jag RAM-minnet i en Dell Inspiron 1521 laptop?


 • Dell Inspiron 1521 är en 15,4-tums widescreen notebook med en AMD Athlon 64 X2 eller AMD Turion 64 X2-processor. I sin bas konfigurationen, ingår Inspiron 1521 1 GB RAM, vilket är en respektabel mängd men kanske inte ger önskad nivå av prestanda med avancerade operativsystem såsom Windows Vista och 7. Uppgradera din Dell Inspiron 1521 med upp till 4GB DDR2-SDRAM för maximal prestanda

  Du behöver:
  platt skruvmejsel
  . Phillips skruvmejsel.
  Två PC2-5300 (DDR2-667) DDR2-SDRAM anteckningsbok minnesmoduler (max 2 GB vardera).


  1.
  Stäng Windows ned och ta bort alla externa enheter och strömkabeln från Inspiron 1521. Ta bort batteriet. Placera datorn på ett mjukt men stadigt underlag och öppna fönstret så långt som möjligt.
  2.
  Placera platt skruvmejsel i skåran på höger sida av plast remsan mellan tangentbord och skärm. Bänd remsan tills du kan lyfta den resten av vägen med fingrarna. Arbeta dig åt vänster tills remsan är bort från datorn, utsätta de två tangentbordet skruvarna på undersidan.
  3.
  bort de två skruvarna som håller tangentbordet på plats och rotera tangentbordet församling ner så det är ur vägen. Du behöver inte koppla bort tangentbordet från datorn. Under tangentbordet är det första minnesuppgradering slot, som skyddas av en svängig plasthölje.
  4.
  Swing plastskyddet ner för att öppna den första minnesmodulen.

  5.
  Ta bort den första minnesmodulen genom att trycka på metall armarna på varje sida isär tills modulen lutas upp, sedan dra ut den ur datorn.
  6.
  Tryck ned av den första ersättningen minne modulen i kontakten och sedan på den övre delen av modulen rakt nedåt tills den metall armar knäppa runt det.

  7.
  Rotera plast minneslocket tillbaka till sitt ursprungliga läge och svänga tillbaka tangentbordet i kroppen på datorn. Byt ut skruvarna upptill på tangentbordet och tryck plastremsan ner, som arbetar från vänster till höger. Den första minnesmodul är klar att använda. Den andra kortplatsen finns på undersidan av datorn.
  8.
  Stäng skärmen på Inspiron 1521 då Vänd på datorn så att bottnen är vänd mot dig. På botten av datorn, hittar du ett plasthölje, något större än en minnesmodul med ventiler.
  9.
  Ta bort skruven säkra plastskyddet och lyft bort kåpan från datorn.
  10.
  Ta bort och ersätta den andra minnesmodulen med samma metod som beskrivs i steg 5 och 6, sedan ersätta den ventilerade locket. Datorn är nu klar att användas.


Previous:nothing Next:hur kan jag bli av med bländning på min laptop skärm?

Relaterade artiklar


 • hur man väljer den bästa specifikationer för Sony datorer
 • verktyg för rengöring diskar
 • Hur sätter jag upp levande e-post på Entourage för Mac?
 • Toshiba Satellite tangentbord avlägsnande
 • Hur ska man jämföra Internet-servrar
 • hur man köper billiga flashdiskar
 • Felsökning av en IOGEAR KVM-switch
 • hur du fyller OEM drivrutiner från ett USB-minne
 • Hur uppgraderar man en hårddisk & hålla data från den gamla?
 • datorreparatör lödning försiktighetsåtgärder