Dator > IP-kamera instruktioner

 • IP-kamera instruktioner


 • En IP-kamera är en som har en unik Internet adress och kan ses på någon Internet-tillgänglig dator i världen. När du installerar en IP-kamera, skapar du ett hem system videoövervakning som du kan använda för att övervaka din egendom när du är på jobbet, ut göra ärenden eller på semester. Ställa in en IP-kamera kräver rätt utrustning och en set-up strategi. När du har ställt din trådlösa IP-kameran upp, det enda underhåll som krävs är att byta batterier

  Utrustning

  För att ställa in din IP-kamera upp ordentligt och kunna komma åt den från någonstans i världen, behöver du några grundläggande utrustning. Du behöver en stationär dator, trådlösa IP övervakningskamera, några RJ45-kabel och en trådlös router. Internetkonnektivitet utrustning är alla kompatibla så länge du använder PC-baserad utrustning för din PC och Mac-baserad utrustning för din Mac. Bara kolla på förpackningen för att kontrollera att utrustningen är kompatibel med din plattform. När du har bekräftat detta, kommer resten falla på plats.

  Om du ska att installera kameran utomhus, sedan se till att få en kamera utformade för att hantera elementen. Du kanske också vill investera i uppladdningsbara batterier för att hjälpa skära ner på kostnaden för att driva kameran.

  Inrätta detta

  Du vill att din kamera på en plats där den kan plocka upp folks ansikten när de antingen ange ett rum, eller passera genom synfältet för din kamera. Bruksanvisningen till din kamera visar dig hur du ställer in rätt vinkel för kameran så att du får en så bred vinkel som möjligt.

  När du skapar din trådlösa router, se till att Internet modemet är avstängd. Du måste hård-tråd routern till minst en dator för att det ska fungera ordentligt. Men när det finns ett hårdkopplad dator, kommer routern emot trådlösa signaler från din kamera och andra datorer. Följ installationsanvisningarna noga för routern, inklusive i vilken ordning du ska starta allt backa upp när det väl är installerat.

  Använda IP-kamera

  Kameran manual kommer att ha IP-adressen är det att du använder för att komma åt bilder från kameran. Ingång att adressen i alla webbläsare och du kommer kunna följa din egendom från var som helst. Vissa kameror kommer med ytterligare funktioner, som förbättrar mörkerseendet och rörelsedetektor som får användas för att starta inspelning av bilder så fort något på kamerans vy börjar röra sig.

  När du har blivit bekant med installationen av en IP-kamera, kan du börja ställa in flera kameror i samma område och övervaka dem på en dator. Du skulle öppna en separat webbläsare för varje kamera, och du kan fortfarande följa dem överallt i världen.


Previous:nothing Next:hur man använder en HP analog TV-tuner

Relaterade artiklar


 • hur man kan anpassa en hastighet fläkt
 • fördelarna av nano koppar bläck
 • Seagate FreeAgent Go installationsinstruktioner
 • hur man fixar det 8.882 misstag pansat 250
 • felsökning av en rosa HP Photosmart 240
 • hur man installerar ett grafikkort för en dimension c521
 • Hur man bränner en m4v på en DVD på en Mac
 • Felsökning My Book extern hårddisk
 • hur man skriver ut från en bärbar dator till min stationära CP-skrivare
 • hur du hittar den firmware-version på en Power Mac G4