Dator > hur man skriver ut från en bärbar dator till min stationära CP-skrivare

 • hur man skriver ut från en bärbar dator till min stationära CP-skrivare


 • Även överföring av en bärbar dator gör den idealisk för resor och andra on-the-fly arbetssituationer, kan det faktum att din bärbara dator brukar inte är ansluten till resten av ditt hem eller kontor dator gör det lite mer komplicerat att utföra gemensamma uppgifter, till exempel tryckning. Ansluta din bärbara dator till din stationära PC-skrivare för utskrift, är dock enkel, och din bärbara dator kan anslutas och kopplas bort från skrivaren som behövs

  Du behöver:.
  Desktop PC
  . Laptop.
  Skrivare.
  Skrivarkabel.

  Anslut trådlöst


  1.
  Komma in i "Kontrollpanelen" på datorn. För att få tillgång till "Kontrollpanelen" gå till "Start"-menyn och klicka på "Kontrollpanelen".
  2.
  Klicka på antingen "Skrivare och annan maskinvara" eller " Maskinvara och ljud "alternativet från kontrollpanelens meny. En lista över alla enhetstyper som är installerade på systemet visas.
  3.
  Välj "Visa installerade skrivare" eller "Skrivare" i listan över enheter för att se alla skrivare som finns på datornät. Klicka på "Dela den här skrivaren" i versioner av Windows innan Vista för att andra enheter, inklusive den bärbara datorn som du vill skriva ut från, att få tillgång till skrivaren. Klicka sedan på knappen nära "Dela den här skrivaren" i fönstret som kommer upp, skriv in ett skrivarnamn och klicka på "OK". I Vista, högerklicka på den skrivare som du vill att din laptop för att kunna dela och välj "Delning" alternativet. Klicka på "Ändra alternativ för delning" och sedan "Dela den här skrivaren", skriv in ett namn och klicka på "OK".
  4.
  Öppna "Kontrollpanelen" på den bärbara datorn. Välj "Skrivare och annan maskinvara" eller "Maskinvara och ljud. "
  5.
  Välj "Lägg till en skrivare" bland alternativen. När "Lägg till skrivare" öppnas, välj "Lägg till en nätverksskrivare, trådlös eller Blue Tooth skrivare. " Klicka på "Nästa".
  6.
  Klicka på den skrivare du vill den bärbara datorn skriva till och klicka på "OK". Skrivaren är nu tillgänglig för användning på din bärbara dator.

  Trådanslutning


  1.
  Installera programvara som följde med skrivaren på den bärbara datorn. Programmet innehåller i allmänhet bara de skrivardrivrutiner som gör att skrivaren att interagera med datorn.
  2.
  Koppla ur skrivarkabeln från porten på datorn och koppla in den i din laptop. Om skrivaren kabeln inte använder en USB-anslutning kan du behöva en adapter för skrivaren kabel. Den typ av adapter som du behöver beror på kabeln av din skrivare, men USB-till-RS-232 är den mest sannolika.
  3.
  Öppna "Start"-menyn och välj "Kontrollpanelen" på din bärbara dator. Gå till "Skrivare och annan maskinvara" eller "Maskinvara och ljud. "
  4.
  Klicka på "Lägg till en skrivare" och välj "Lägg till en lokal skrivare" från alternativen. Klicka på "Nästa" knappen för att se listan över skrivare. Välj skrivare från listan över visade enheter och tryck på "OK"-knappen.


Previous:nothing Next:hur man konfigurerar en slav enhet

Relaterade artiklar


 • hur man gör dubbla OH
 • vad som gör en cpu max användning?
 • hur du tar bort en scanner drivrutin
 • hur man startar en fristående dator
 • fördelarna med 64-bitars jämfört med 32-bitars
 • hur man byter en HP 2550 fixeringsenheten
 • hur reparera en Dell Inspiron 8000 tangentbord
 • hög upplösning definition
 • topprankade renoverade tonerkassetter
 • vad är bättre: Intel Pentium II eller Intel Dual-Core?