Dator > hur du uppgraderar ASUS moderkort

 • hur du uppgraderar ASUS moderkort


 • Uppgradera ett ASUS moderkort är ett snabbt sätt att hjälpa ett system att fungera bättre. Som med alla moderkort, ASUS brädor uppgradera genom att byta ut en styrelse för en annan med bättre specifikationer. Är det viktigt vid uppgradering att se den nya ASUS moderkort är kompatibelt med de gamla processor och RAM. Det är också nödvändigt att se till att den nya styrelsen kommer passa i det fall

  Du behöver:. .
  Computer
  Nya ASUS moderkort.
  Skruvmejsel (Phillips huvud).

  bort den gamla moderkort


  1.
  Ta bort sidostycket i datorns hölje.
  2.
  Ta bort eventuella PCI-X eller PCI-kort ansluts till moderkortet. Det är stora kort med ingångar ofta synliga från datorns baksida. De kan innehålla grafik, ljudkort och extra USB-portar, bland annat. Många moderkort har inbyggda ljud och video, så i stället bosatt på separata ljud-och grafikkort dessa funktioner byggs in i styrelsen. Beroende på datorns hölje, skruva en håller PCI /PCI-X-kort kan behöva tas bort innan glider ur moderkortet.
  3.
  Koppla kablarna till hårddiskar, hårddiskar och alla anslutningar makt från moderkortet.
  4.
  Skruva av moderkort och ta bort den ur fodralet.
  5.
  bort RAM genom unclipping det från moderkortet. Normalt anpassar RAM vertikalt bredvid processorn, som omfattas av en kylfläns eller fläkt.
  6.
  Ta bort kylfläns /fläkt och CPU från moderkortet. Medan kylfläns /fläkt enheter ofta klämma på ett moderkort via någon typ av plast sele, några klipp direkt på tavlan. Dessa kan behöva oklippta från baksidan av moderkortet (sidan utan att någon av komponenterna). Processorn ansluts till moderkortet med en klämma. När vidröra CPU, håll den i sidorna. Dessutom har processorn en smidig sida (den sida som var rörande kylflänsen) och en taggig sida. Undvik att ställa CPU ner på taggig sida, som kan skada barr och få den att fungera eller åtminstone inte fungerar.

  Installera Uppgraderad ASUS moderkort


  1.

  Anslut CPU till moderkortet. De flesta processorer är markerade med en liten gul pil som kan anpassas till en liknande pil på moderkortet. Om processorn inte sitter ordentligt, tvinga inte klippet.
  2.
  Applicera en liten mängd termisk pasta till processorn och anslut sedan kylfläns /fläkt till CPU och moderkort. Den termiska pasta kommer att bidra till en bättre värmeöverföring från processorn till kylflänsen. Kylaren du hålla processorn, desto bättre chans att köra optimalt.
  3.
  Klipp i RAM på moderkortet.
  4.
  Skjut moderkortet i fallet, se till att den är i linje med rätt hålen, och skruva in den
  5.

  Återanslut alla kablar, hårddiskar och hårddiskar till moderkortet.
  6.
  Anslut alla PCI-och PCI-X-kort till moderkortet.
  7.

  tillbaka sidostycket på datorn.

  tips och varningar


 • När du arbetar med dator komponenter, koppla ur systemet för att förhindra elektriska stötar. Tryck en bit metall innan du rör komponenter för att förhindra statisk chock.

Previous:nothing Next:hur man byter en Dell Inspiron moderkort

Relaterade artiklar


 • hur du tar bort minnen som är för små från en bärbar dator
 • Hur kan jag titta på filmer från en mt trådlösa bärbara dator till min TV?
 • Lägga till en skrivare till en xp laptop på ett trådlöst nätverk
 • hur du lägger till mer toner i en tom patron
 • hur du formaterar en Dell Latitude C510 för en ren installation
 • Felsökning kod 10 på DVD-ROM av en bärbar dator
 • Felsökning av Canon PIXMA MP750
 • hur du aktiverar en port för en Dell Latitude C610 laptop
 • hur man uppgraderar en minnesmodul
 • hur man skriver ut ett e-postmeddelande bild på en skrivare