Dator > Seagate FreeAgent Go installationsinstruktioner

 • Seagate FreeAgent Go installationsinstruktioner


 • Komma åt dina dokument, program och andra filer från en annan dator än din egen är lätt med Seagate FreeAgent Go-enheten. Frekvensomriktaren kan du ladda dina personliga filer på enheten, bär FreeAgent Go-enhet till en annan dator och öppna filer utan att behöva överföra filerna till andra dator. Seagate FreeAgent Go-enheten levereras förkonfigurerad, men du måste uppdatera och anpassa enheten innan du använder det

  Grundinställning

  Anslut FreeAgent Go's Universal Serial Bus (USB)-kabeln i både enheten och en ledig USB-port på datorn. Datorn kommer att känna igen enheten och tilldela den en enhetsbokstav. Enhetens "Autostart" öppnas. Välj "Start Ceedo. " Klicka på "OK". "Välkommen till Ceedo" dialogrutan öppnas. Klicka på pilen under rubriken "Välj språk" att välja det språk du vill använda. Klicka på "OK". Klicka på cirkeln bredvid texten "Jag accepterar avtalet" att acceptera Ceedo licensavtalet. Klicka på "OK". Den Ceedo installationsprogrammet kommer nu tillgång till datorns Internetanslutning för att se om en uppdatering är tillgänglig för de förinstallerade systemprogramvaran på din FreeAgent Go-enheten. När du uppmanas med "Ceedo Update" i dialogrutan, klicka på "Ja" för att ladda uppdateringen.

  Installera uppdateringen

  När uppdateringen har installerats, visas en dialogruta som visar hur hämtningen fortskrider. Om du får ett felmeddelande under uppdateringen eller Ceedo installationsprogrammet kan inte komma åt datorns Internet-anslutning, följ anvisningarna på skärmen för att göra om nedladdningen. Kontrollera också datorns brandvägg för att kontrollera att den inte blockerar installationsprogrammet tillgång till Internet. När uppdateringen är hämtat och installerat, kommer du att se "Välkommen till Ceedo" dialogrutan.

  Installera FreeAgent Verktyg

  Klicka på "Installera FreeAgent Verktyg" för att installera enhetens verktyg. Klicka på pilen under rubriken "Välj språk" att välja det språk du vill använda. Klicka på "OK". Den "FreeAgent Go Tools" dialogrutan öppnas. Klicka på "Nästa". Klicka på "Ja" för att acceptera licensavtalet. Klicka på "Nästa" för att acceptera standardmappen för installationen på "Choose Destination Location" skärm. Eller klicka på "Browse" för att välja en annan katalog för att installera installationsfilerna. FreeAgent Tools installationen börjar. Klicka på "Registrera" för att komma Seagate registrering webbplats och registrera din FreeAgent enhet. Eller klicka på "Nästa" för att avsluta FreeAgent Verktyg installation och registrera senare.

  Klicka på cirkeln bredvid formuleringen "Ja, jag vill starta om min dator nu. " Klicka på "Slutför. "När din dator startar kommer din Seagate FreeAgent Go-enheten vara klar att använda.

  Använda FreeAgent Go Drive

  Dubbelklicka på FreeAgent Go-enhetens ikon eller klicka på FreeAgent Tools ikonen på datorns System Bricka nästa till klockan för att använda FreeAgent Go-enheten. För att koppla enheten, högerklicka på Ceedo ikonen i aktivitetsfältet och välj "Mata ut. " Klicka "Ja" när du tillfrågas om du vill koppla bort enheten. Koppla ur enheten från datorns USB- port när du blir uppmanad som är säkert att koppla bort enheten.


Previous:nothing Next:hur man använder en dator för att konvertera digitala signaler

Relaterade artiklar


 • hur man kommer åt Compaq Presario 1200 CMOS-batteriet
 • hur man solar ut en macbook
 • information om CD-bränning
 • hur man byter CMOS-batteriet i en bärbar dator
 • Inaktivera pekplattan på en Dell Latitude D630
 • hur du tar bort fallet från en Sony Vaio stationär dator
 • hur man demonterar en Dell platt bildskärm
 • inrätta ett hem kamera webbvideo
 • hur man öppnar en Mac mini G4
 • hur man installerar en HP-skrivare när installationsprogrammet fastnat på 94%