Dator > hur du uppdaterar ett ATI TV Wonder pro

 • hur du uppdaterar ett ATI TV Wonder pro


 • Ett ATI varumärke "TV Wonder Pro"-video ("TV-tuner") kort, gjort av AMD, gör det möjligt att se tv-program på din dator och ta bilder från olika externa källor. AMD tillverkare nästan 50 produkter (tidigare och nuvarande) som är försedda med "TV Wonder" etikett och täcker många Windows-operativsystem från Windows 2000 fram till Windows 7. Du kan antingen uppdatera drivrutinerna för ditt nuvarande ATI Wonder-kort eller ersätta det med en nyare modell, beroende på ditt behov av utökade funktioner

  Du behöver:.
  Tillval: Phillips-skruvmejsel.


  1.
  avgöra vilken modell ATI TV-kort du har installerat nu på din dator. Om denna information inte visas på själva kortet, kontrollera Enhetshanteraren insidan "System" på Windows kontrollpanel. I vissa fall märke och modell nummer för TV-kortet kommer att visas i Enhetshanteraren. Om denna information inte visas, hämta ett verktyg förare identifiering som Everest Free Home Edition. Everest, liksom andra "Driver Detective" verktyg, kommer att berätta exakt vilken modell du har i bruk för närvarande. Everest är ett mycket populärt verktyg bland yrkesverksamma PC reparation. Den är överlägsen den inbyggda Windows Enhetshanteraren verktyg eftersom det kommer ge ett mycket mer omfattande rapport och kommer att erbjuda direkt leva länkar till webbplatser enhet Tillverkare för snabbare nedladdning av drivrutinen paket.
  2.
  Gå till ATI hemsida och navigera till TV Wonder Pro avsnitt. Klicka på "Support och drivrutiner. " Hitta notering som motsvarar ditt märke och modell i rullgardinsmenyn och välj filen.
  3.
  Ladda ner denna drivrutin fil om anmärkningar anger detta är en uppdaterad drivrutin eller om dagen eller version av drivrutinen filer verkar vara mycket nyare än versionen på datorn nu. Om du inte är säker på att föraren är "nytt" eller bättre än vad du har nu, finns det ingen risk i uppfriskande aktuella drivrutinen. Ladda ner och spara drivrutinen till din hårddisk, helst i en fil som du enkelt kan identifiera som "ATI-drivrutiner. "
  4.
  Klicka på föraren filen och öppna den för att hitta den "SET UP" eller "Install"-filen för drivrutinen. Följ instruktionerna för att installera nya drivrutinen. I vissa fall kommer programmet att starta om datorn så att föraren inställningarna gälla. Du kan finna signifikanta förbättringar i prestanda från en enkel uppdatering av drivrutinerna så här.
  5.
  Byt tuner kort om du verkligen vill ha betydande prestanda uppgraderingar. Du kan bara göra detta på en stationär dator, dock. Uppgraderingar till interna laptop grafikkort är inte möjliga. Forska på ATI hemsida och via andra online recensioner, att avgöra vilka TV Wonder produkt är rätt för ditt operativsystem, specifikationer maskin, dina behov och din budget.
  6.
  Stäng av din stationära dator och koppla alla kablar. Öppna sidoluckan. Lossa skruven som håller TV-tuner kort på plats. Ta ut kortet från PCI-eller AGP-slot.
  7.
  Installera den nya TV-kort i kortplatsen och säkra facket skruven. Anslut datorn igen och starta om. I de flesta fall Windows kommer att fylla en temporär föraren att manövrera den nya TV-tuner kort.
  8.
  Installera drivrutinerna som följde med det nya TV-kort. Placera skivan i CD-enheten, öppna skivan och välj "Set Up" eller "Install"-programmet. Följ instruktionerna på skärmen. Starta om datorn för att inställningarna för att få full effekt. Stäng datorlådan.


Previous:nothing Next:hur man kan bli av en linje i mitten av min skärm på min pc

Relaterade artiklar


 • hur du uppgraderar till blu-ray på en HP laptop
 • hur man byter en HP 2550 fixeringsenheten
 • hur du tar bort lcd i en SONY PCG-Z1
 • hur man kopplar en bios Högtalare
 • hur du ansluter en HP CP till TV
 • hur du justerar skrivaren färg
 • Hur man väljer en PCI Express hastigheter grafikkort
 • hur man rengör rödvin ur en dator
 • den bästa datorn fallet fans
 • Hur konvertera en mp4 till en wav för Mac