Dator > hur man byter Ethernet-kort för en Dell Inspiron 1720

 • hur man byter Ethernet-kort för en Dell Inspiron 1720


 • Om Ethernet-porten på Dell Inspiron 1720 laptop har misslyckats, reparera eller byta ut denna del inte är möjligt, utom genom ett begränsat antal elektronik yrkesverksamma eller av Dell direkt. En byte av hela moderkortet är standard reparation alternativet i de flesta fall. Men det finns ett sätt att snabbt och billigt runt denna förlust av funktion genom att installera en Ethernet-expansion, i PCMCIA typ, för att återställa fastprogrammerade Ethernetfunktioner
  1.
  Köp en bärbar dator PCMCIA Ethernet-expansionskort. Du hittar dessa expansionskort på de flesta datordelar butiker, många kontorsmaterial eller konsumenten elektronikbutiker där datorer säljs, och online på dator delar och tillbehör till sajter som Newegg. com. Du behöver inte ett "namn som varumärke" kort eller kort med omfattande funktioner: Mindre kända märken kommer att göra jobbet och kan köpas för under $ 10. De flesta av dessa kort kommer att innehålla en Ethernet-port.
  2.
  Leta reda på en ledig PCMCIA kortplats på sidan av din bärbara dator. Om facket är täckt med bit plast, hitta den lilla knappen på sidan av hamnen och pressa den försiktigt. Detta kommer att smälla portskydd ur facket tillräckligt långt för att ta bort den med fingrarna. Ta bort luckan och spara den med dina andra bärbara tillbehör och reservdelar.
  3.
  Slå på datorn och starta till skrivbordet i Windows. Leta reda på installationsskivan som följde med PCMCIA-kort. Sätt in den här skivan i din DVD /CD-fack och installera programvaran-innan du sätter in expansionskortet i kortplatsen. Om programmet inte startar och körs automatiskt, navigera till min dator, hittar den optiska enheten och leta reda på installationsprogrammet för expansionskort.
  4.
  Följ installationsanvisningarna . Om du uppmanas att sätta in kortet i kortplatsen för att slutföra installationen, gör det. Om programmet inte uppmanar dig att göra detta, de stänger Windows och stänga av datorn.
  5.
  Sätt Ethernet expansion kortet i PCMCIA-kortplatsen. Kortet ska passa in i facket tätt och bör inte falla ut när du tippa laptop sidled. Du kommer att kunna känna när kortet har fattat rätt samband med moderkort inuti den bärbara datorn. Anslut en nätverksansluten Kategori 5 Ethernet-kabel till porten på expansionskortet.
  6.
  Starta din laptop. I de flesta fall kommer Windows känna igen det nya kortet och avsluta installationen av drivrutinen (som du installerade i föregående steg). När ikonen representerar en "hard-wired" nätverksanslutning visas på aktivitetsfältet i Windows (nere vid klockan) kan du försöka ansluta till Internet via denna Ethernet-anslutning. Du behöver inte inaktivera alla trådlösa nätverkskort inbyggt i den bärbara datorn.
  7.
  Felsökning vid behov. Det är vanligt att Windows-brandväggen för att blockera det nya Ethernet-anslutning. Inaktivera brandväggen i Kontrollpanelen och starta om. Tillåt Windows att känna och acceptera närvaron av Ethernet-kort först, och sedan slå på brandväggen igen. Windows-brandväggen kommer att känna igen kortet att vara en "vän" och inte en "fiende" i framtiden.


Previous:nothing Next:hur man sätter musik på min mini SD-kort

Relaterade artiklar


 • hur man formatera en laptop med en extern hårddisk
 • hur man använder Creative Zen V Plus med en Mac
 • hur man skriver ut på blankt självkopierande papper
 • hur till låsa upp ett kort SanDisk Memory
 • hur man kan återställa en Dell Latitude D620 till fabriksinställningarna
 • ominstallation av Windows på en Compaq skrivbord
 • hur radera fotokort
 • felsökning av en HP-skrivare 1500 med alla lampor blinkar
 • hur du köper en begagnad dator
 • Compaq Evo diagnostiska ljus kod felsökning