Dator > hur man kommer åt återställa partition på en gateway mt6840

  • hur man kommer åt återställa partition på en gateway mt6840


  • När du köper en dator från en större tillverkare, det nästan alltid finns ett sätt att återställa maskinen till det ursprungliga fabriksinstallerade i händelse av ett stort problem. Detta är inte något att ta lätt på, och när en fabrik återställa görs, är alla data sparas i systemet försvinner. Men om stora filer skadas eller skador från ett virus har inträffat, en fabrik återställa kan vara din enda alternativet. Gå till att återställa partitionen på din Gateway MT6840 anteckningsbok för att återställa systemet till det ursprungliga fabriksinstallerade.

    Du behöver:
    kryssmejsel
    . Platt skruvmejsel.


    1.
    Stäng av datorn, sedan på den igen. Börja trycka på "F8" knappen så fort datorn är påslagen tas till skärmen Avancerade startalternativ.
    2.
    Använd tangentbordet för att markera "Reparera datorn" och Tryck "Enter". Systemet återvinning verktyget kommer att börja ladda. Välj önskat språk och klicka på "Nästa".
    3.
    Logga in på datorn med din vanliga Windows-användarnamn och lösenord.
    4.
    Klicka på "Restore Application" och sedan på "Nästa".
    5.
    Välj "Återhämtning med automatisk säkerhetskopiering" om du skulle vilja ha försöket återvinning verktyget för att bevara dina data när du återställer systemet. Om du väljer detta alternativ kommer du att hitta din sparade data i C: \ Backup "mappen när Windows är installerat. Observera dock att denna process inte bör betraktas som en ersättning för en fullständig säkerhetskopia, som ska utföras innan du återställer ditt system om du har tillgång till uppgifterna. Alternativt kan du välja "Full fabrik återhämtning" för att återställa datorn till dess ursprungliga fabriksinställningarna. Klicka på "Nästa" efter att ha gjort ditt val.
    6.
    Klicka på "Ja" för att bekräfta ditt val och bekräfta att du förstår dina data inte kommer att finnas kvar om du har valt att utföra en full fabrik återhämtning. Klicka på "Nästa". Återhämtningen verktyget kommer att installera Windows och alla Gateway program som medföljde datorn.
    7.
    Klicka på "Finish" och "Starta om" när processen är klar. Datorn startar om och Windows laddas. Datorn är nu klar att användas.

    Tips och varningar


  • Om du fortfarande kunna köra Windows på din bärbara dator kan du komma återställningspartitionen genom att lokalisera "Gateway Recovery Center" på Start-menyn. Detta bör dock endast användas om det inte finns något annat sätt att återställa systemet till normal drift. Om Windows kan ladda det normalt finns något annat sätt att fixa ett problem i systemet.

Previous:nothing Next:Återskapa data från en kraschad hårddisk





Relaterade artiklar


  • hur du köper en stor dator till rätt pris
  • Hur du sätter en vhs till en DVD
  • Hur konvertera komponentutgång till VGA
  • typer av skrivare och företag
  • hur du ansluter en skrivare till en HP laptop
  • hur man håller en bärbar dator från överhettning
  • hur du installerar en skrivardrivrutin för PostScript
  • Cordless Keyboard instruktioner
  • hur du gör din laptop batteri pågå ännu längre
  • hur man installerar en HP 5610v skrivare