Dator > typer av skrivare och företag

 • typer av skrivare och företag


 • flesta hem och kontor innehålla en eller flera skrivare. Dessa enheter kan utföra olika uppgifter, varav endast en är skriva ut dokument. Skrivare finns i flera olika stilar från många tillverkare. Att känna de olika typerna av skrivare är viktigt att välja det bästa för ditt hem eller kontor.

  Bläckstråleskrivare

  bläckstråleskrivare är den vanligaste typen av dator skrivare. De kan skriva ut i svartvitt eller färg lägen med hjälp av flytande bläckpatroner. Vissa bläckstråleskrivare kan skriva ut på papper med olika storlekar, inklusive kuvert och gratulationskort samt olika bestånd papper. Bläckstråleskrivare är relativt billiga, även om kostnaden för bläckpatroner kan vara nästan lika hög som kostnaden för själva skrivaren skadas.

  Några anmärkningsvärda tillverkare bläckstråleskrivare inkluderar Hewlett Packard, Lexmark, Kodak, Epson och Canon .

  laserskrivare

  Laserskrivare är ett alternativ till traditionell bläckstråleskrivare använder de toner i stället för flytande bläck och skriva ut skarpa, klara bilder. Svartvita laserskrivare är snabbare än bläckstråleskrivare. Medan laserskrivare kostar mer, det kostar mindre att driva eftersom den kan skriva ut många fler sidor från en enda tonerkassett. Färglaserskrivare är ännu dyrare, men ger mer långvariga färgbilder än bläckstråleskrivare.

  Några av de företag som gör laserskrivare Hewlett Packard, Brother, Samsung och Canon.

  All-in -ett-skrivare

  Allt-i-ett skrivare kombinerar antingen en bläckstråle-eller laserskrivare med andra enheter. Vanligtvis är dessa innehålla en scanner samt en kopiator funktionen och handlingar skannas och en reproduktion är tryckt samtidigt. Vissa allt-i-ett-enheter även anslutningar att fungera som en fax.

  Hewlett Packard är bland de mest populära tillverkare av allt-i-ett skrivare, med Epson, Kodak och Canon som alla erbjuder konkurrerande modeller .

  fotoskrivare

  Fotoskrivare är speciella skrivare att skriva ut fotografier snarare än handlingar. De kan vara ansluten till en dator för att skriva ut ett foto från en digital fil, men de flesta fotoskrivare kommer också gränssnitt direkt med en digitalkamera för att skriva ut bilder utan att använda en dator. Fotoskrivare antingen använda bläckstråleskrivare metoden för besprutning flytande bläck prickar på papperet, eller de mer komplexa Sublimeringsskrivare metod, som förenar en tjockare bläck direkt på papperet. Fotoskrivare producera den långvarigaste bilder vid utskrift av hög kvalitet fotopapper.

  De flesta av de större företagen skrivaren tillverkning producera minst en fotoskrivare, med Hewlett Packard, Canon och Kodak varje erbjuda flera modeller .


Previous:nothing Next:hur du lägger till RAM-minne i Windows XP installera

Relaterade artiklar


 • rensar ett pappersstopp i en HP-skrivare
 • hur man skriver ut ett e-postmeddelande bild på en skrivare
 • Fördelar med bärbara datorer i college klasser
 • hur ta reda på bläcknivåerna i en HP-skrivare
 • hur man återställa raderade filer format
 • hur man använder en mikrofon på en e maskin
 • bidrag till datorutrustning
 • hur du ansluter en skrivare till en HP laptop
 • hur du ställer in bärbara SATA-hårddiskar med bios
 • om macbook efi