Dator > vad är laserskrivare toner?

 • vad är laserskrivare toner?


 • Laserskrivare fungerar mycket annorlunda än bläckstråleskrivare. Vad många kanske inte inser är en av de största skillnaderna mellan de två utskriftstekniker ligger i bläck. Många människor antar både laser-och bläckstråleskrivare använder våt bläck, men faktiskt, laserskrivare använder toner, som inte är vätska och inte bara sprayas på papper

  Du behöver:.
  Apple IPAD

  Formulär

  Toner är ett pulver i stället för flytande form av bläck som finns i bläckstråleskrivare och pennor. Trots laser tonerpulver kan likna andra typer av pulver, kommer det att färga kläder, händer och flesta ytor det kommer i kontakt med. För att hålla toner från spill, sparas det i en tonerkassett, som frigör den nödvändiga mängden av pulver i skrivare för utskrift på sidorna.

  Elektrisk laddning

  När Toner frigörs från tonerkassetten, den attraheras till rätt delar av ett papper med en elektrisk laddning. En rulle i laserskrivare avgifter vissa områden på papperet i form av text eller grafik, locka de toner för att bilda den nödvändiga ord och bilder. Tonern är fortfarande i ett pulver på denna punkt. Om du skulle röra toner som bara har lockat till rätt områden på papperet, skulle ord och bilder Smeta enkelt.

  Värme och tryck

  Efter tonern är attraherad av papperet för att bilda text och bilder är pappersindustrin gått över en värme rulle. Om du har rört ett papper som knappt har lämnat en laserskrivare, kommer du att märka att sidan är varm vid beröring. Värmen smälter pulvret till sidan. För att se tonern är helt smält på papperet, placeras mellan två valsar som utöva påtryckningar på toner.

  Färger

  laserskrivare toner kan komma i svart eller olika färger, precis som alla andra typer av bläck. Processen med att söka och sätta färg toner på en bit papper är samma som processen med att söka och fastställa svart toner till papperet. En speciell typ av fotopapper som kommer obligation med laser toner har släppts. Ytan på denna fotopapper binder med pulveriserad toner och stå emot värmen nödvändigt att göra obligationen sista

  Properties

  laserskrivare toner är inte tråkiga, det är ett fint pulver. Tonern är gjord av plaster, färgämnen, järnoxid, och några andra mindre ingredienser till stöd med bindningsprocess. De plaster låta tonerpulver att gå från ett fint pulver till en fast massa som stannar på papperet. Toner partiklarna är av varierande storlek. Ju mindre tonerpartiklar desto högre upplösning en laserskrivare kan producera.


Previous:nothing Next:hur man installerar ett grafikkort för en dimension c521

Relaterade artiklar


 • hur spöke med samma storlek enhet
 • hur reparera en Dell Inspiron 8000 tangentbord
 • hur du lägger till RAM-minne i Windows XP installera
 • hur man ångra ett pappersstopp i en Canon-skrivare
 • hur man fyller bläckpatroner till en HP 78
 • hur man installerar ett PCI standard RAM controller
 • hur man avgör om en CD-enheten är bruten
 • hur säkra en dator från hackare
 • felsökning av en mus i Windows 2000 Professional
 • hur man fyller en Canon bläckstråleskrivare