Dator > Lägga till en bättre grafikkort till en HP Pavilion

 • Lägga till en bättre grafikkort till en HP Pavilion


 • Hewlett Packard är ett populärt val för både stationära och bärbara datorer, och dessa datorer används ofta i både hemmiljö och näringslivet. Medan grafikkort som kommer installerat på den populära Pavilion linjen är mycket bra, användare som behöver göra intensiva uppgifter som fotoredigering och videoredigering kan vinna mycket på att installera en uppgraderad grafikkort

  Du behöver:
  Måttband .
  Grafikkortet.
  Liten skruvmejsel ställa.
  Antistatarmband.

  Pavilion Desktop


  1.
  Mät storleken på din Pavilion fall. Om du har en design låda du ska kunna använda någon typ av grafikkort, men om du har en bärbar dator är det viktigt att välja ett grafikkort som är liten nog att passa in i din dator.
  2.
  Välj kvalitet grafikkort för din Pavilion PC. När plocka ett grafikkort är det viktigt att välja en modell med gott om inbyggt minne. Detta kommer att säkerställa att grafikkortet inte behöver låna minne från datorn, vilket kan långsam prestanda. Leta efter ett grafikkort med minst 128 megabyte minne --- om 256 megabyte eller 512 megabyte skulle vara perfekt.
  3.
  Stäng av datorn och ta bort nätsladden från enhetens baksida. Ta bort fästskruvarna från baksidan av ärendet och avskriver målet från datorn.
  4.
  Leta upp PCI-kortplatser i datorn genom att hitta de vita spår inuti datorlådan. Ta ut den nya grafikkortet ur förpackningen och sätt in det i PCI-platsen. Tryck bestämt nedåt på kortet tills det sitter ordentligt och fäst den med en fästskruven.
  5.
  Stäng av datorn fall ut nätsladden och slå på datorn. Sätt i cd som medföljer grafikkortet och köra installationen.

  Pavilion


  1.
  Stäng av datorn och ta bort nätsladden. Vänd på batteriet frigöringsspaken till olåst läge och dra ut batteriet ur apparaten.
  2.
  Öppna skärmen så långt det går. Hitta sömmen under skärmen och använda en liten platt skruvmejsel för att ta bort ramen.
  3.
  Lyft tangentbordet uppåt och når under moderkortet för att ta bort kabeln. Ta bort tangentbordet från den bärbara datorn och ställ den åt sidan.
  4.
  Titta på det nedre högra hörnet av moderkortet och ta bort skruvarna som håller kylflänsen och processorn på plats.

  5.
  Leta videon kortplats på undersidan av grafikkortet. Ta bort den befintliga grafikkortet och sätta den nya på plats. Byt ut processorn och kylflänsen och skruva tillbaka dem på plats. Då ihop den bärbara datorn.


Previous:nothing Next:hur man byter Ethernet-kort för en Dell Inspiron 1720

Relaterade artiklar


 • hur man installerar en HP laptop gångjärn
 • fördelar och nackdelar med RFID
 • Skillnaden mellan en trådlös router & en USB-adapter
 • hur du aktiverar tvingas protokoll kryptering
 • hur man ansluter en Dell 948 skrivare till ett nätverk
 • hur man byter CMOS-batteriet i en bärbar dator
 • Hur man tar loss en skärm från en bärbar dator
 • hur man använder ett Memory Stick PRO med en Vostro 1500
 • Hur får jag höghastighetsinternet om jag inte har en fast telefonlinje?
 • hur man ska värdera och uppgradera din dator