Dator > hur man ska finansiera en bärbar dator utan checkkonto

 • hur man ska finansiera en bärbar dator utan checkkonto


 • Bärbara datorer är moderna vetenskapens sätt att få tillgång till världsomfattande information tillgänglig för alla, när som helst, nästan överallt. Virtuella gemenskaper, lexikon, uppslagsverk, sökmotorer och fildelning göra laptop ägande nästan ovärderlig. Däremot köpeskillingen definiera värde. Den genomsnittliga bärbara datorn kostar i storleksordningen $ 500. Även om detta är lite för vissa, är det som $ 5. 000 till de som har begränsade tillgångar. Finansieringen är ett alternativ, men de utan ett checkkonto ansikte en extra utmaning, men det kan göras.

  Du behöver:
  Cash
  . Heltidsarbete.
  Sparkonto (i vissa fall).
  Minimilön på $ 1,200 /mån.
   (I vissa fall).


  1.
  Kontrollera Hyreskontrakt med egna butiker. De erbjuder det senaste inom elektronisk varor och inte kräver kontroll konton. Detta beror på att de erbjuder säkrade lån. De hyrde bärbara datorn själv är säkerheten, så om en utbetalning missas butiken helt enkelt återta objektet och du förlorar allt du betalat till den punkten. Det angivna priset för en hyra till egna objekt är vanligen marknadsvärdet, om hyresgästen kan betala av posten i 90 dagar. Om ett objekt inte betalas inom denna tid, hyra tidsbundna avtal som sträcker utbetalningarna för 2-5 år kommer att resultera i tredubbla ursprungligen-noterade priset.
  2.
  Kontrollera med no- kredit-check långivare. Även känd som avlöningsdag lån företag, dessa är ett andra alternativ för laptop finansiering utan checkkonto. Avlöningsdag lån vanligtvis erbjuds på exceptionellt hög ränta, från 17 till 38 procent. Det är därför dessa lån allmänt anses rovdjur och bör endast en sista utväg för dem i stort behov av ett finansiellt alternativ. Avlöningsdag lån godkännanden förutsätter i allmänhet en åldersgräns på 18 år, heltid och minst månadslön på $ 1,200. Du måste ge två eller flera paystubs för inkomst kontroll. I avsaknad av ett checkkonto, kommer de att acceptera ett aktivt sparkonto i god ställning. Lån godkännande kommer vanligtvis inom en timme efter ansökan. Avlöningsdag lån är tillgängliga via en tredje part långivare, eller via en online-återförsäljare som http://store. apple. com.
  3.
  Hitta lokala återförsäljare som erbjuder layaway. Wal-Mart och Best Buy är två sådana återförsäljare. Layaway finansiering kan en köpare att betala för ett objekt i överenskommen omgångar för att ta emot posten när betalningarna sker helt.


Previous:nothing Next:Lägga till en skrivare till datorn utan en disk

Relaterade artiklar


 • hur man ska värdera och uppgradera din dator
 • Hur man återskapar en USB flash-enhet tabellen File Allocation
 • Felsökning fel disk boot
 • hur du formaterar en Dell Latitude C510 för en ren installation
 • hur man bränner m2ts till en DVD
 • hur du installerar en skrivardrivrutin för PostScript
 • hur att fylla dina använda bläckpatroner
 • fördelarna med en fristående dator
 • hur man byter en Compaq Presario V6000 LCD-skärm
 • hur du lägger till RAM-minne till en PowerBook G4