Dator > Vilka är fördelarna med att flytta en skrivare spooler?

 • Vilka är fördelarna med att flytta en skrivare spooler?


 • När du skickar ett dokument till datorns skrivare, processer datorns operativsystem första dokumentet genom en skrivare spooler, som lagras på din dators hårddisk, som kontrollerar filen för fel innan behandling och skicka dokumentet till skrivaren. Printer Spooler kan du fortsätta att arbeta med datorn som dokumentet är under behandling och skrivas ut som bakgrund funktion. Det finns många fördelar med att flytta ditt system Printer Spooler till en annan hårddisk.

  Snabbare Dokumentbearbetning Tid

  En fördel med att flytta datorns Printer Spooler till en annan hårddisk är dokumenthantering hastighet. Printer Spooler behov och använder utrymme på din dators hårddisk för att bearbeta utskriftsjobb. En större hårddisk ger mer utrymme för handlingar som behandlas av Printer Spooler. Detta ger en snabbare utskrifter handläggningstiden.

  Färre fel

  En annan fördel med att flytta Printer Spooler är en minskning utskrift bearbetningsfel. När Printer Spooler är att behandla ett dokument på en hårddisk som är nästan fullt ut, buffringstjänsten ibland inte helt kan slutföra behandlingen krävs för att få dokumentet ska skrivas ut. Detta leder till handling krascha och en "dokumentet inte lyckades Skriv ut" eller liknande fel som presenteras.

  Minskning utskrift Förseningar vid utskrift

  Vid bearbetning av ett stort dokument, inte skrivaren spooler inte skicka hela dokumentet direkt till skrivaren, håller bufferthanteraren en del av dokumentet på grund av den lilla mängden minne inuti skrivaren. Genom att flytta Printer Spooler till en annan hårddisk, är mer utrymme för att bryta upp delar av ett stort dokument så mindre portioner skickas till skrivaren, vilket leder till handlingen utskriften snabbare.

  ökning av den totala systemprestanda

  Genom att flytta Printer Spooler från datorns primära hårddisk, kommer du också märka en ökning av systemets totala prestanda beror på Printer Spooler inte använder utrymme på den primära hårddisken. Detta fria utrymme är sedan tillgänglig för andra program och processer. Du kan även märka detta utrymme som "virtuellt minne", vilket ökar systemets prestanda.

  Flytta skrivaren Spooler

  Du kan flytta Printer Spooler till en annan hårddisk genom att gå till operativsystemets skrivarkonfiguration och ändra spolen mappen till en annan katalog /sökväg. Du kan också ändra platsen Printer Spooler på en per skrivare basis genom att ändra datorns register eller interna operativsystemskonfiguration.


Previous:nothing Next:prisvärda online datautbildning

Relaterade artiklar


 • hur man installerar en IDE till SATA omvandlare
 • hur man byter batteriet på en IPAD
 • en jämförelse av Intel-processorer Pentium M
 • Felsökning av en versaler hp tangentbord
 • hur du ställer in en andra skärm från en bärbar dator
 • information om biometriska enheter
 • Hur kan jag göra min cd nära författare facket?
 • hur man rengör en Epson 7800 skrivhuvud
 • hur till göra min dator ser min Sony DV kamera
 • hur man använder en bärbar dator uk i USA