Dator > hur du tar bort hårddisken på en Averatec AV-3715 laptop

 • hur du tar bort hårddisken på en Averatec AV-3715 laptop


 • Hårddisken i din Averatec bärbara dator är den enhet som lagrar allt innehåll på din dator. Utan hårddisk, skulle du inte kunna spara något innehåll internt och datorn skulle vara ganska värdelös. Om du vill uppgradera hårddisken i din Averatec, eller om du behöver byta ut en skadad eller trasig hårddisk, du måste öppna upp den bärbara datorn: s fall att komma åt enheten

  Du behöver:
  platt skruvmejsel .
  Liten stjärnskruvmejsel.


  1.
  Stäng av Averatec och ta bort alla strömkablar som är anslutna till enheten. Stäng den bärbara datorn och placera den med framsidan nedåt på ett bord eller annan stabil yta. Tryck på batterilåset ned och ta bort batteriet från dess viken på sidan av datorn.
  2.
  Vänd laptop rätt sida upp och öppna den. Använd spetsen på en platt skruvmejsel för att pressa upp de tre små spärrarna precis ovanför tangentbordet. Lyft tangentbordet upp och placera den upp och ner över datorns styrplatta. Använd dina fingrar för att dra ur den tjocka kabeln på baksidan av tangentbordet och ställa in tangentbordet åt sidan.
  3.
  Använd en liten Phillips skruvmejsel för att ta bort de tre skruvarna på täckplåten ligger där tangentbordet var placerad. Stäng den bärbara datorn och vänd på den.
  4.
  Använd stjärnskruvmejsel för att ta bort de tre skruvarna från den stora CPU locket på vänster sida av datorn. Lägg kåpan åt sidan. Datorns fläkt kommer nu att synas i facket.
  5.
  Sök efter det runda svarta fläkten i vänster sida av facket. Använd stjärnskruvmejsel för att ta bort de två skruvarna på vardera sidan av fläkten som håller den på plats. Lyft ut fläkten ur datorn och ställ den åt sidan.
  6.
  In fingrarna i sidan av batterifacket och pop för de fyra plast spärrarna upp för att släppa de två halvorna av datorn ram. Stäng av datorn uppåt och öppna den. Lyft den övre halvan av datorn från nedre halvan och lägg den åt sidan. Moderkortet kommer nu att synas i nedre halvan av datorn.
  7.
  Använd fingrarna för att skjuta DVD-enhet, som ligger i det övre vänstra hörnet av moderkortet, till vänster och upp för att ta bort den från brädet. Ställ den åt sidan.
  8.
  Använd stjärnskruvmejsel för att ta bort de två skruvarna ligger i centrum av den gröna moderkortet. Använd dina fingrar för att koppla bort den tunna högtalarkabeln i det övre vänstra hörnet av styrelsen, nära där DVD-enheten var placerad.
  9.
  Lyft moderkortet ur datorn bostäder och vrid över det. Den svarta rektangulära hårddisk kommer nu synas och ligger i hörnet av brädet. Använd stjärnskruvmejsel för att ta bort de två skruvarna på vardera sidan av hårddisken som håller den till styrelsen. Lyft hårddisken från styrelsen att ta bort den.


Previous:nothing Next:hur du tar bort iMac minne

Relaterade artiklar


 • hur du skriver ut kuvert på en HP 970 skrivare
 • hur du tar bort LCD församling displayen från en HP laptop
 • hur man installerar en 2 gig RAM i en Compaq Presario
 • hur du ansluter en skrivare till en ny Dell-dator
 • hur man byter papper i en bror laserskrivare
 • hur man byter CPU i en MacBook
 • hur man fyller bläck Canon skrivare
 • hur man mäter fans datorväska
 • hur man installerar 9800 GX2 grafikkort
 • hur man återställa raderade filer format