Dator > Hur fixar jag min Dell Inspiron 700m bakgrundsbelysning som åkte ut?

 • Hur fixar jag min Dell Inspiron 700m bakgrundsbelysning som åkte ut?


 • Bakgrundsbelysningen är avgörande för drift av bärbara display, helt enkelt eftersom det utan dem du inte kommer att få se mycket av någonting på skärmen. När en bakgrundsbelysning misslyckas så gör din produktivitet, så det är viktigt att du diagnostisera och åtgärda oavsett bakgrundsljuset problemet finns på din Dell Inspiron 700M dator. Felsökning för att identifiera typiska problem som kan rättas till utan hjälp av en utbildad professionell

  Du behöver:. .
  Kryssmejsel
  Liten plastpåse.


  1.
  Kontrollera strömkällan. Ibland är det mest uppenbara rättelser är de som är drabbar din Dell Inspiron 700M bakgrundsbelysning. Kontrollera din bärbara nätadaptern och se till att det inte har lossnat antingen från baksidan av den bärbara datorn eller när den är ansluten till vägguttaget eller eluttag.
  2.
  Observera bildskärmen ljusstyrka. Ibland ljusstyrkan på din Dell Inspiron 700M bakgrundsbelysningen kan ha varit oavsiktligt rullat hela vägen ner. Du kan justera dessa inställningar och korrigera din mörk skärm genom att utnyttja ljusstyrkan nycklar som är på toppen av din Inspiron tangentbord, precis ovanför sifferknapparna.
  3.
  Ta Dell Inspiron 700M skärm på nära håll och se om du kan hitta en svag bild på den annars mörka skärmen. Detta kan tyda på att "LCD nära switch" är fel. Denna växel är i huvudsak en liten plast, pinlike pjäs som ligger direkt intill en av Inspiron s gångjärn. Normalt känner av om datorn är öppen eller stängd och aktiverar eller inaktiverar bakgrundsbelysningen detta. Ibland strömbrytaren blir "fast" i stängt läge, dock. Använd ditt finger eller en smal objekt att peka på växla flera gånger så att den hoppar tillbaka till "öppen" position, vilket återigen bör sätta på belysningen.
  4.
  Återanslut omriktaren kabeln. Dell Inspiron 700M är inverter kabel ansluts till moderkortet för Inspiron. Om det har lossnat eller frånkopplad det är sannolikt källan till din bakgrundsbelysning elände. Leta reda på skruvarna runt på ramen (omkretsen) i Dell Inspiron 700M skärm, som bör döljas av en plasthätta för estetiska syften. Pop dessa tak av, lägg dem i en liten plastpåse för förvaring, använd sedan en Phillips-skruvmejsel för att ta bort alla bezel skruvar.
  5.
  Ta bort bezel försiktigt, poppar upp ett hörn och sedan upprepa denna åtgärd tills den glider loss. Med bezel bort, ser du den svarta omriktaren kabeln längst ner i mitten av de exponerade displayen och omriktaren kabelkontakten som ligger precis bredvid. Normalt omriktaren kabeln matas in denna anslutning och är låst. Men om den är lös, mata kabeln tillbaka in i kontakten och lås kontakten igen genom att snäppa det från olåst upprätt läge tillbaka till horisontellt läge.


Previous:nothing Next:hur reparera en Dell 8200 bakgrundsbelysning

Relaterade artiklar


 • hur man identifierar PNY datorminne
 • hur man blinkar bios utan diskettenhet
 • hur man installerar en DVD-enhet på en Dell dator S310
 • hur man gör en fjärrkontroll arbete för hp
 • Hur uppdaterar jag min grafikdrivrutin på min Dell Latitude C610 bärbar dator?
 • hur till göra min dator ser min Sony DV kamera
 • Hur byter jag kontroller på en KVM-switch?
 • hur man installerar en HP 2510 trådlös skrivare
 • hur man ansluter ett modem Belkin
 • hur man öppnar en Dell 2400 datorn