Dator > hur man fixar en Dell 15 tums LCD-monitor

 • hur man fixar en Dell 15 tums LCD-monitor


 • Dell 15-tums LCD-monitor serien ger många med en tillförlitlig dator skärm, men som med alla komplexa utrustning, kan ett antal problem som kan påverka dess prestanda. Din Dell 15-tums LCD-monitorn kan stöta på vissa problem i dess strömkälla, ljusstyrka, displayen öppna /stäng sensor eller ens omriktaren kabel, men lyckligtvis alla dessa problem kan rättas till i snabb ordning med något annat än en Phillips skruvmejsel .
  1.
  Se över din makt och kabelanslutningar för Dell 15-tums LCD-monitor och se till att inga anslutningar har lossnat. Kontrollera att bildskärmen är ansluten perfekt i datorn tornet om du använder en extern bildskärm med en stationär. Om du har en inbyggd 15-tums LCD-skärm på en bärbar dator, se till att nätadaptern är ansluten till både baksidan av den bärbara datorn och till eluttaget och att det inte har lossnat.
  2.
  Ställ din Dell 15-tums LCD-monitorns ljusstyrka. Ibland kan bildskärmens ljusstyrka misstag ställas in på sin lägsta punkt. Din Dell 15-tums LCD-skärmen kommer ha dedikerade övervaka ljusstyrka på undersidan av ansiktet, om det är en extern bildskärm modell, eller i händelse av ett integrerat femton-tums laptop-skärm, kommer din Dell laptop har ljusstyrketangenterna ovanför det numeriska knapparna längst upp på tangentbordet.
  3.
  undersöka "LCD nära" slå på din Dell 15-tums LCD-monitorn. Om bildskärmen är integrerat i en bärbar dator, kommer det att finnas en liten, pin-liknande av plast switch som fungerar som en sensor för att avgöra om din Dell laptop är öppen eller stängd. Ibland denna växel skulle fastna i stängt läge, vilket påverkar driften av bakgrundsbelysningen. Leta denna switch-som är bosatt i direkt anslutning till vänster eller höger visar gångjärn av din Dell laptop modell -. Och pekar på det ett flertal gånger med smal föremål eller ditt finger för att försöka våren den tillbaka in i "öppen" position

  4.
  Kontrollera att din Dell 15-tums LCD-monitor's inverter kabel är på plats. Omriktaren kabel dikterar driften av skärmens bakgrundsljus. Att säkerställa att det inte är löst, lokalisera skruvarna som går längs omkretsen, eller "bezel", på monitorn. Beroende på exakt den skärmen och om det är fristående eller integreras i en bärbar dator kan den ha dessa skruvar på baksidan eller framsidan och de får eller inte får omfattas av plast eller metall landskamper för estetiska syften. I det här fallet, pop locken av och sedan använda en Phillips skruvmejsel för att avlägsna alla dessa bezel skruvar.
  5.
  Bänd bezel av Dell 15-tums LCD-skärmen och leta den svarta omriktaren kabeln längst ner i mitten av skärmen. Det ska springa och vara ansluten till omriktaren kabelkontakten till vänster. Om det inte, anslut kabeln till kontakten och låsa anslutningen ned genom att snäppa den i horisontellt läge.


Previous:nothing Next:Hur får jag min mikrofon att fungera på min HP 530j?

Relaterade artiklar


 • hur man fyller en Kodak bläckstråleskrivare
 • definiera ett äldre system
 • hur man fyller dell skrivare bläckpatroner
 • Hur man överför digitala bilder till en bärbar lagringsenhet
 • Hur konvertera komponentutgång till VGA
 • hur man installerar grafikkort i bärbara datorer
 • Lägga till en sata-kort
 • hur man konfigurerar en slav enhet
 • DVD R vs DVD RAM
 • hur du ansluter din fax till datorn